- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
-
Tomy Yayo
senior tag
Na, ez gyors volt. Letiltottak Bing Rewardsról. Ma fel akartam nézni, és az fogadott, hogy nem tartottam be a Terms of Use-t, úgyhogy pápá pontok és bing rewards. Kicsit megállt bennem az ütő, de szerencsére mást nem zároltak az ms-fiókomban, és a plusz 100Gb is megmaradt.
-
lcee79
addikt
válasz
r3dsnake #126 üzenetére
Ha már be vagyok regisztrálva a Bing rewards-ba, akkor elég ha angolra állítom a nyelvet meg az országot usa-ára és máris enged benne pontot gyűjteni...
Persze nem tudom, hogy érdemes-e mivel ha kapnék is valamit úgyis amerikaiak játszhatnak csak ...
Bár akik akkor regisztráltak be amikor kiterjesztették a világra, azoknak kellene hogy legyen joga a részvételre... -
Snoop-y
veterán
Az megvan hogy a onedrive business 2x annyi helyet hasznal mint amit syncelsz?
Magyaran ha a gepedre syncelsz 1tb-ot akkor kettot foglal el localban? -
lcee79
addikt
válasz
r3dsnake #124 üzenetére
Ezt a linket ha látod akkor erre
főleg surface 3, xbox one, vásárlási kedvezmények
a vásárlási kedvezmények nagyjából amerikában érdekesek, de xbox one jó lenne
Bár nem tudom hova küldenék
Remélem nem az amerikai címemre -
lcee79
addikt
Érdekes dolog, hogy innentől meg már él a bing rewards zenmate nélkül is, eddig még úgy volt hogy nincs a régiómban
pont most szórakozok azzal hogy pontokat gyüjtögetek
30at keresek binggel akkor kapok 15 pontot
ilyen és ehhez hasonló pontszerzési lehetőségek vannak -
rumos14
nagyúr
1 év után bukom ezt az ajándék 100 gigát?
-
Tomy Yayo
senior tag
Próbáld chrome-on a zenmate add-on-t. Nekem sem akart semmivel összejönni, de ezzel tegnap 5 perc ráfordítással és pár kattintással pöccre működött. Csak belőttem a zenmate-t, meg beállítottam bingen is US-t mint terület, és máris azt hitte US-ben vagyok, adta a 100GB-ot. A zseko kolléga által linkelt oldalon lévő leírást követtem lépésről lépésre: [link]
-
lcee79
addikt
Persze átállítottam...
Amerikán kívül kb. eddig a dropbox-os akcióig működött
aztán már nem, de az USA-ból még most is működik, ha minden igaz...
de nekem nem akar a vpn-es megoldással se.
Amikor sikerül belépni, azt írja hogy 0 rewardsJa és 2 különböző gépen is próbáltam és mindegyiken chrome-al és internet explorerrel is...
Volt egy bejelentő felület...
És bejelentettem a hibát is... (Azt nem hogy magyarországról akarok freevpn-el belépni)
Vissza is válaszolt az ügyfélszolgálat... Google fordítóval fordítva..."A nevem Kay Bing Jutalmak Ügyfélszolgálat és én is nyújtott segítségen Service Request 1280899485.
Köszönjük, hogy érdeklődik a Bing Rewards Program. Ugyanakkor sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy ez a korlátozott idejű előnézeti színpadon program jelenleg a lakosok az ötven (50) Egyesült Államok és a District of Columbia csak. Ezért nem tudja folytatni ebben az időben. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit ez okozhat Önnek."
Pedig a VPN azt mutatta hogy phoenixben vagyok
Először amikor próbáltam és nem sikerült, akkor biztos amerikát érzékelt, mert pár másodperc után kaptam mailt, hogy biztos én akartam-e belépni Amerikából
-
r3dsnake
nagyúr
A Onedrive másnak is csak akkor indul el Win8 PC-n, ha elkezdek tallózni a gépen a mappájában? Addig nem syncel semmit. (Nem úgy, mint a dropbox, hogy startupnál egyből ott van a tálcán, ez csak a tallózás után ébred fel.)
Másnál is ilyen?
-
zseko
veterán
Lehet az lett, de már engem is az a szöveg fogadott, hogy az országodban nem elérhető. Én ez alapján próbáltam, a Paradoxon hsz-ében lévő anonymoX mozilla kiegészítővel.
-
lcee79
addikt
Én lehet hogy hülye vagyok, ha meggebedek sem lesz binges jutalmam
folyton visszadobál akármire kattintok mindig csak azt akarja hogy lépjek be
belépek de semmi, lépjek be, és közben mutatja hogy benn vagyok....Pedig a surfeasy vpn azt mutatja hogy amerikában vagyok...
Neten felemásul látom magam
így is úgy is
De bingnél 0 reward-om vanMit nem csinálok jól ?
Köszi
-
törölt tag
válasz
imibogyo #101 üzenetére
Másodlagosnak és harmadlagosnak is Google Drive-ot használok, de az egyiken semmi nincs fent, a másikon meg ezeréve nem frissítettem. Az OneDrive kézenfekvő, hiszen Windows 8.x-től ez is a Windows szerves, integrált része, tehát nem kell telepíteni sem, illetve valahogy nekem sokkal jobban kezelhető is mint a Google Drive, pedig vannak androidos eszközeim, amiken az lenne az alapértelmezett, de mindegyiken az OneDrive-ot használom
-
hunluki
senior tag
Sziasztok,
Ez az időszakos tárhely dolog tényleg csak etetés
Én is dropbox-al kezdtem valamikor az ősidőkben, és azóta is stabilan használom (egy időben fizetősként is, most már elég az ingyenes).
Jelenleg dropbox a main felhő. 14,5 giga, megszámlálhatatlanul sok közös mappa ismerősökkel, és a verziókövetés is sokszor húzott már ki a szaharából, és az hogy csak a módosításokat synceli nálam totál killer feature. Gyors, valóban multiplatform, kevés gépet eszik, hibátlan.
Onedrive 25 giga, GDrive 15, Box 50, ha ezek kifogynának akkor meg még van egy 50-es mega is, de egyelőre még közelében se vagyok annak hogy bármelyik maxon legyen, szépen el vannak osztva szerepek szerint. Kb észre se vennék egy gép újratelepítést, vagy halott winyót, mindezt úgy, hogy egy fillért se költök rá, és nincs időkorlát se
-
törölt tag
Hát ez a veszély nem fenyeget, nekem OneDrive-on 40 GB "örök" tárhelyem van, amiből 5 GB-ot használok, pedig az elsődleges tárhelyem a OneDrive, szinte csak ezt használom. Persze csak a számomra fontos dolgokat töltöm fel, és minden itthoni családtagnak van külön OneDrive helye, így mindenki a sajátjára felhőzik.
-
Syl
nagyúr
válasz
#41133696 #97 üzenetére
Ez továbbra is nagyon erőltetett hasonlat!
Ha egy mobilt egy évig ingyen lehet használni, akkor addig használod és kész.
De ha egy tárhelyet "belaksz"? Feltöltöd képekkel, dokumentumokkal és lejár az ingyenes időszak, akkor mit csinálsz? Utána szépen fizetsz. Ezt hívják beetetési időszaknak.
Én inkább olyat használok, ami valóban ingyenes. -
törölt tag
Egyébként még annyit, hogy igen az egyébként előfizetéses biztonsági csomagokat, de sok más programot is ingyen kapnak sokan, erről szól a Program promók topic például.
-
Syl
nagyúr
válasz
#41133696 #95 üzenetére
Nem kell mindent MS termék kritikáját félremagyarázni!
Az előfizetéses biztonsági szoftvereket ingyen kapod? A mobil-előfizetést ingyen kapod?
Tehát nem fair összehasonlítani egy ingyenes tárhely bővítéssel, ami csak egy(két) évre ingyenes.
Én az ilyennek nem tudok tapsikolni. Sőt.
A Box anno ingyen adott 50 gigát amikor Sony telefonon beaktiváltam a klienst. És az korlátlan ideig ingyenes! Az egy "csöppet" hasznosabb ajándék volt, mint ez a Dropbox hülyítés... -
törölt tag
"(a bing 100 gigás bővítést semminek tekintem, mivel csak határozott időre szól)"
Akkor az előfizetéses biztonsági programokat is annak tekinted? Mert az is határozott időre szól, sőt a mobiltelefonod száma is, akár előfizetéses akár kártyás
.
(#92) r3dsnake: +1, mik vannak... ?!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#05304832 #91 üzenetére
Szörnyű!!!
To remove it do the following: 1) Go to Skype.com 2) Login with your Skype ID and password. 3) My account Page will open, there, click on Account settings. 4) In this page, you will find your Skype Name & under it the Microsoft account. 5) Click on Unlink in the Microsoft account and confirm it. Then you will get rid of Skype login every time you check your emails on Outlook.
-
Syl
nagyúr
válasz
#05304832 #84 üzenetére
Én próbáltam, sőt aktívan használtam több ismert cloud megoldást, de szinkronizálási gondom egyikkel sem volt. Egyedül a gdrive hajlamos néha beragadni sleep-ből ébresztés után, de pár perc múlva az is magára szokott találni.
A Dropbox volt az első, így azzal kezdtem. Sajnos a kezdő 2 GB-os tárhely ma már több mint nevetséges - remélhetőleg bővíteni fognak.
Évek alatt sikerült feltornásznom 12,5-re, ami most bőven elég a mindennapi használatra. Az "elfekvő" dolgaimat elosztva tartom a Box 50 és a OneDrive 25 gigás fiókomban. (a bing 100 gigás bővítést semminek tekintem, mivel csak határozott időre szól) -
dredjudge84
őstag
Nekem a hive korlátlan ingyen tárhelye megfelel. Gyors le és feltöltés, igaz van max méret az állományoknál, de eddig még nem volt akkora fájl, amit ne tudtam volna felrakni.
-
zseko
veterán
Na én is megcsináltam, még ha csak egy év is, de most jár le áprilisban az S4-hez kapott 50gb tárhely, kell valami másik mentési hely
-
Tamás88
őstag
Na nekem elég a 25GB is. A Dropbox meg azért sikeres, mert mindenhol nyomatja magát, sőt sokszor előre telepítve is (pl. Samsung okos telefonokon). A másik legjobb felhő szolgáltatás a GDrive (15GB) , csak nem tudom, hogy hol kell belépni az automatikusan mentett helyekre, mert törölnék néhány lényegtelen képet, és videót.
-
viralmind
aktív tag
Surfeasy vpn , en ezzel oldottam meg, ebben amerikat valasztottam , es eloszor a bing.com-on atallitottam at a lokaciomat usa-ra, majd a linkre kattintva mar ment minden siman.Viszont talatam egy hasonlo megoldast, Itt esetleg probalkozhatsz ezzel is:http://hola.org/
-
lcee79
addikt
válasz
viralmind #46 üzenetére
Hát nekem nem jön össze
Ilyen ingyens online proxyk esetén mindig visszadobál, microsoft egyből írta hogy valaki be akart lépni amerikából az accountomba
Meg ha valamelyik behozza végül, annál meg hiányzik a settings menü a bing főlapjáról is...
Szóval fél órája próbálkozom, de nem sikerül ígyVan valami jó proxy amiről műxik?
Köszi
-
Kapanyél
őstag
Én Samsung eszközök révén kaptam 50GB-okat, és egy ideje már 1TB-ot ír ki a Dropbox.
Kollégákkal a leggyorsabb módja a szinkron munkának, ráadásul minden szirszar app ismeri alapból. Évek óta. -
Amacs
aktív tag
Valaki próbálta az elmúlt órában? Nekem már hibát ír, meg próbáljam később.
-
Évi 10 euróért 50GB fullos nem felhős, fix ip-s, scp, ftp backup tárhelyet bérelek. Minden felhős szolgáltató backuphatja.
-
Benőke
őstag
A trükk a részletekben van elrejtve:
Egy évig
THX a semmit. Csak átcsábít, de fele olyan jó sincs...
A tárhely nem minden, egyébként meg úgy is elveszik amit adtak... -
Syl
nagyúr
Nem utolsó sorban:
- Nem tudom hogy hívják, de fájlok módosításánál nem tölti fel újra az egész fájlt, csak azt a darabot, ami megváltozott. 100-200 megás fájloknál, de akár 1-2 gigás titkosított konténereknél is nagyon hatékony.
- A webes felületen akár mappákat, almappákkal is fel lehet tölteni.
- A webes felületen 30 napra visszamenőleg van history. Letörölt, módosított fájlokat pillanatok alatt vissza lehet hozni.
- Linuxos sync kliens.
Ezeket tudja a OneDrive is, mi?(#48) r3dsnake
Röhögőgörcsöt kapok amikor azt írják, hogy a Dropbox le van maradva a OneDrive mögött.
Területben igen, de technikában? Fényévekkel előzi meg az összes konkurens megoldást! -
viralmind
aktív tag
Na mukodik az csak beneztem, szal akarmilyen vpnen keresztul/lehet hogy sima online proxy-n is muxik/ elnavigalsz a bing.com-ra, ott atallitod a fogaskerek ikonoban a helyzeted usa-ra, majd az itt ajanlott linken tudsz mar regisztralni, vegigvittem, megkaptam a 100gb-t 2 evre a bing miatt es a dropboxos is megjott 1 evre.
-
macman507
aktív tag
Miután lejár ez az egy év, eltűnik ez a tárhely, vagy csak furcsán van megfogalmazva a mondat és nem tűnik el semmi, hanem egy évig van ez az akció?Mindegy, szar az egész, MS bekaphatja!
-
lencseszosz
csendes tag
Onedrive-n lehet fiókok közt megosztani egy mappát, és azt különböző gépeken szinkronizálni?
Tudtommal Dropbox-on ez megy, számomra max ennyi előnye lenne OD-al szembben.
Amúgy igen szimpatikus ajánlat -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tomy Yayo #34 üzenetére
Publik direkt linket nem lehet generálni OneDrive-ból és instant screenshot megosztás sincs pc-ről. (Ráadásul CTRL+Prtinscreen esetén clipboardra is másolja a sharing linket.)
"Illetve windows alatt ha telepíti az ember az asztali onedrive-ot, akkor szintén ugyanúgy látja fájlkezelőben a Onedrive-ot, mintha a gépen lenne, és minden fájlművelet elvégezhető, mintha local meghajtó lenne."
A dropboxnál volt ez először elérhető, a OneDrive már ezt koppintotta le. A feltöltési sebesség viszont katasztrófa a OneDrive esetében.
-
Tomy Yayo
senior tag
Az első kettő nem tudom, mit takar, de a többi szerintem van OneDrive-on is. Automatikus szinkronizálás tuti androidról, WP-ről, céges BB-n is, ha jól emlékszem, de itt nem használom, viszont a OneDrive mappáim konkrétan látszanak a gyári fájlkezelőben, és ugyanúgy tudok kezelni mindent, mintha a telón lennének a fájlok, ami elég kényelmes
Linkgenerálás tuti van, és nagyon egyszerű. Illetve windows alatt ha telepíti az ember az asztali onedrive-ot, akkor szintén ugyanúgy látja fájlkezelőben a Onedrive-ot, mintha a gépen lenne, és minden fájlművelet elvégezhető, mintha local meghajtó lenne.
Mindenkinek másak az igényei, de én ennél kényelmesebbet nem igénylek
Megosztás terén sincs gond, gyors és zökkenőmentes, egyszerű.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy mi történik, ha telepakolom 200 gigával és lejár a promo? Az addig feltöltött fájlok hozzáférhetőek maradnak? Valamint van fájlméretkorlát az asztali kliens feltöltésénél?
-
r3dsnake
nagyúr
Hozzádobtam a 100gigát (meg még 100-at a bing promóval), most tartok 240gb-nál, ennek ellenére eszemben sincs váltani a dropboxról. Nem tud olyan szolgáltatásokat a onedrive, mint a dropbox. Maximum backupnak használom, ha már nem férek dropboxon, áthúzom ide a "felesleget".
calocsay: Akkor még sosem próbáltad a dropboxot.
-
-szp-
aktív tag
Megtetszett a OneDrive kampányszövege a Twitteren, azért e cím.
-
lcee79
addikt
válasz
Tomy Yayo #22 üzenetére
Igen mint az előttem író is írta, jeleznek többször is.
Amikor HTC telefonomra adtak 2 év 25 GB dropbox-ot akkor szóltak előre többször is, hogy nemsokára lejár...
Végül is csak annyira elég lepucolni, hogy a maradék helyen elférjen ami fenn marad. (Ami nekem ugye a 40 Gb- az se kevés)
-
Sanraith
aktív tag
Én nem a tárhely mérete miatt használom a dropboxot, hanem mert van:
-Lan sync
-Selective sync
-Automata fénykép+videó szinkronizálás androidról (mellesleg a szinkronizált anyaggal arányosan növekszik a tárhely)
-Szinkronban tartott közös mappák (gyakorlatilag dropboxon keresztül cserélek fájlokat egy csomó emberrel)
-Linkgenerálás a fájlok környezeti menüjébőlNem tudom ebből mi van meg Microsoft oldalon, de nem a 100 GB-tal fognak meggyőzni, hogy otthagyjak egy jól működő rendszert. Dropboxon 18 GB ingyenes tárhelyem van, nekem ez bőségesen elég.
-
alevan
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #17 üzenetére
Nope. Az első diákkal szemben elveszteném akinek van ingyenes 360 előfizuja.
-
Tomy Yayo
senior tag
-
zseko
veterán
egy évig? Mit kezdjek egy évvel?
-
lcee79
addikt
válasz
Tomy Yayo #11 üzenetére
persze a 100 az most jött hozzá
Eddig a 25 volt amit alapból adtak aztán levették 7-re aki nem tartott rá igényt időben
Meg a telefonról automatikus szinkronizálás bekapcsolására a 15 (1 másodperc múlva kikapcsolására)
Amúgy dropboxon évek alatt összesen sikerült 8,38 gb-ot sszegyüjteni mindenféle akciókkal ...
nem valami sok(#14) savoo: 340?? Akkor lev agyunk maradva?
Hogy sikerült ennyit? -
.mf
veterán
Nem túl etikus húzás a MS-tól, de a DB is megérdemli, már évek óta csak ülnek a hátsójukon és egy jottányival sem növelték a 2 GB-os ingyen tárhelyet, miközben a többiek megtöbbszörözték, és már mindenki 10 GB felett méri az ingyenest is. Remélem végre feleszmélnek, hogy nem csak a légüres térben vannak, hanem piaci versenyben.
-
Tomy Yayo
senior tag
Ebben benne van ez a százas is? Csak mert elég régóta használok OneDrive-ot, és én is rárepülök, mikor valamiért adnak ingyen tárhelyet, de jelenleg 40-em van mindent kihasználva.
Valaki amúgy meg tudná magyarázni, miért jó a dropbox? Rongyos 2GB, de a csapból is ez folyik.
-
lcee79
addikt
Microsoft elvileg a legjobb ilyen téren
Minden ingyenes kedvezményt igénybe véve 140 GB-om lett
-
calocsay
tag
Sosem értettem a Dropbox létjogosultságát a onedrive mellett. Minden ismerősöm azt ajnározza a feneketlen 2GB területével, miközben a onedrive 15GB-al indul. Biztos jó a Dropbox is, csak mire, főleg ha máshol közel 10x annyit is adnak.
-
-
DNReNTi
őstag
Nekem egyelőre marad a Dropbox, kaptam belőle 50Gb-ot 2 évre, az számomra elég. Ráadásl az Office-hoz asszem van 1TB OneDrive amit nem is használok.
-
Na már itt is harc van?Én a megan 50gb ingyen kapok(ez a régi megaupload),és még reklámokat sem kell olvasni hozzá.
-
alevan
őstag
Tegnapelőtt takarítottam, hogy ha a 44GBból lejár a 20GB, akkor a maradég 24GBban elférjek. Erre ma 244GB. Jó napom van.
(#1) sephi Amennyi volt nélküle. De szinte évente van valami hasonló. És egyre többet is adnak. Már csak a feltöltési sebességen kellene csiszolni.
-
F e Z o
veterán
Not bad, not bad.
(#2) alevan : Kellemes meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged