- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaKo
aktív tag
Igazából az igényeim nem olyan nagyok, nem lenne annyira igénybe véve az a himoto sem. Kérdés, hogy nem extrém használat mellett mennyire tartós...
Sajnos a Slash-eknél csak az alapverziók férnek bele az árba, vagy 1/10 2WD-vel vagy az 1/16-os 4WD-vel.
Ahogy néztem az Ansmannokhoz mindhez kell akkupakk+ töltő, így viszont sajnos már elég drágák...
Nézelődök még, de valószínűleg ebből a háromból lesz valamelyik, vagy nézelődök a használtak között is.
Úgy látom, hogy talán a 1/10-es Slash lenne olyan szempontból jó, hogy továbblépni azzal lehetne a legjobban. -
HaKo
aktív tag
válasz
RCPortal #631 üzenetére
Köszi a választ! Olvasgatok tovább, nem kapkodom el. Mivel a Himotóról lebeszélsz, így tényleg lehet hogy a Slash lesz... 40 ezer nem is a világ, és lehet h nincs is szükségem mindentudó gépre. Méreteinél fogva az 1/16-os még a házban is jó, ha úgy adódik.
De megfogadom a tanácsot és nézelődök/olvasok.
Pl az Ansmannok-at néztem, csak nem voltam vele tisztában pl hogy az milyennek számít. Amit linkeltél Truggy az sem rossz és egész komplett 66-ért.
Lehet, hogy vásárlása előtt kinézek majd 1-2 versenyre, igaz attól a pénzkeret nem lesz nagyobb.Köszönöm az eddigi segítséget is.
-
HaKo
aktív tag
válasz
RCPortal #628 üzenetére
Mindenképp valami RTR szettet szeretnék.
Köszi szépen! Még olvasgatok, tanulok, nem kapkodom el.
A méretarányok között vacillálok még, nekem az 1:10-esek már eléggé nagynak tűnnek. Nézek videókat a neten is, az 1:16-ok is eléggé szépen mennek.
Milyen hátrányai vannak az 1:16-nak az 1:10-el szemben. Azon kívül, hogy nem mennek el olyan kemény terepen. Alkatrészeket ugyanúgy kapni hozzájuk gondolom. Magyarországon melyik márkának a legjobb az alkatrész ellátottsága? Illetve melyik számít olcsóbbnak?
Még az egy nagy dilemmám, hogy a kefe nélküli motor mennyiben jobb? Érdemes olyanra beruházni inkább?
A távirányító a másik. Érdemes 2.4-eset venni? -
HaKo
aktív tag
válasz
RCPortal #625 üzenetére
Köszi a gyors választ, igen ezen én is már gondolkodtam, hogy inkább 1:10-et kellene néznem. 1:10-ben te mit ajánlasz kezdő kategóriában? Valami olyasmi felépítésű tetszene mint a Slash. A Slash nem egy jó típus? Vagy 1:16-ban nem az igazi? Mire értetted, hogy eladták? A típus vagy a méret volt a gond?
Igazából még keresgélek nagyon, az is lehet hogy elég lenne az 1:16-is sajnos komolyabban nem lenne időm vele úgysem foglalkozni. -
HaKo
aktív tag
Sziasztok!
Régóta szeretnék már egy RC autót.
Hobbiként szeretném művelni, versenyekre szerintem később sem fogok menni, inkább csak a magam szórakoztatására menne. Milyen kezdő autót ajánlotok?
Én a Traxxas Slash 1:16 4WD-t néztem ki. Teljesen alap kialakításban, kefés motorral.
Mik a vélemények erről a kocsiról?
Így kompletten 40 ezer forint, hobbi célra megfelelő lenne? Néztem a kefe nélküli motorral meg 2,4 GHz-es távirányítóval legalább 30 ezerrel több. Megér az annyit? Vagy a szintemen még teljesen felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged