- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Van egy wltoys 144001-es buggym. Tönkrement benne a szervo. A gyári az 5 vezetékes. Rendelhetek bele 3 vezetékeset is, vagy a gyári vezérlő csak 5 vezetékest fogad? -
madmike
őstag
Pénteken megérkezett a Wltoys 124019-em.
Kb 10 évvel ezelöttről van némi onroad-os tapasztalatom. 1/10-es autókkal jártam szőnyeges gyakorlásokra.
Hogy ez a buggy mennyire más világ. Baromi szórakoztatóTudtam, hogy gyors lesz, de élőben még így is meglepődtem.
Az ugratásokra elég hamar rá lehet érezni, szépen repül, viszonylag könnyű vele normálisan leérkezni.
Nagyon melegszik. Egy akksi után tűz forró benne a motor, vezérlő, illetve az alváz is rendesen átmelegszik. Valami extra hűtést kell majd tegyek rá.Összességében eddig nagyon pozitív a véleményem az autóról.
-
madmike
őstag
Köszönöm a kimerítő választ.
Ahogy nézem Aliexpressen harmada-fele áron vannak az alkatrészek mint Bangoodon. Lengőkarokat, kerékagyakat, kormányösszekötőt tervezek első körben rendelni. Talán még egy garnitúra kereket, valami agresszívabb mintával.
Érdemes fémet venni? Vagy legyen műanyag mert jobb ha ezek törnek és nem visznek magukkal több mindent? -
madmike
őstag
Sziasztok!
Egy ideje már tervezgetem, hogy veszek valami off-road autót szórakozni. Ma sikerült kuponnal egy wltoys 124019-et két akksival 34e ft alatt kicsivel elhozni.
Ezekhez van itthon alkatrész? Vagy inkább rendeljek be előre néhány dolgot Kínából? -
madmike
őstag
Szasztok!
20.000ft magasságában van valami buggy, truggy, monster ami megvehető?
Fiamnak szánom. Még csak 5 éves, de a Pepco-s csodák már nem igazán hatják meg... -
madmike
őstag
válasz
KaiotEch #919 üzenetére
Ez a Sakura tudja a 2-3x drágább autók minőségét és menettulajdonságait. Nekem egy Sakura Zero S-em volt, onnan a tapasztalat. Egyik elsőként volt nekem Magyarországon, edzésen mindenki csodálta és hirtelen elég sok lett belőle
Ezekhez az autókhoz minden kell, elektronika, kaszni. Mire ebből használható autó lesz az valahol 100.000ft környékén van.
Szerintem használtan nézelődj az rcmodell fórumon. -
madmike
őstag
válasz
Peaceliker #870 üzenetére
2000el többért adtam el mint amennyiért vettem, ugyhogy nyertem is nemhogy buktam és még repkedtem is vele egy délutánt
Ismerem az általad írt oldalakat, rc modell forumon próbálom most beszerezni a hiányzó dolgokat. Mert újakra most nincs pénzem.
-
madmike
őstag
válasz
Peaceliker #866 üzenetére
Hamar rajottem, hogy a heli nem nekem valo. Masnap mar el is adtam. Most pedig otthon figyel egy Tamiya tl-01
Valamelyikőtöknek nem lenne elado nimh akksija, töltője, on road kerekszettje? -
madmike
őstag
válasz
Peaceliker #864 üzenetére
mindegy, kezdésnek szerintem ezzel is elleszek.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy első helit. Kis olvasgatás után eddig a v911 tűnik befutónak. Találtam is egy (az eladó szerint 3x) használtat 8000-ért. De ez még a v1-es verzió. Jelent ez bármi hátrányt a v2höz képest? Mert én csak annyi különbséget találtam, hogy más az akksi csatlakozója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest