Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Enigma1945 #3487 üzenetére
Innen több mint 10 rugóval olcsóbban kapod meg az általam ajánlott gépet, mint amit te kinéztél...
Nekem megjött mindenféle tréfa nélkül....gyors szállítással, mert karácsonyi ajándék volt a fiamnak...
Most nézem, hogy most cca 26 az ára,,előtte 21 volt hónapokigg...biztos hogy most is le lehet kuponozni vagy ilyesmi..."nekem nem kicsi. ugratni, meg kaparni a homokot tokeletes lenne.
Erre nyugodt szívvel ajánlom....nagyon sokat bizonyított nálunk az autó...Az IP68 nem kamu, valóban bírja a vizet...de ha valami megkotlik benne, látod az alkatrészek árait....hát nem egy ökör ára...bármi tönkre megy benne..
Egyedül egy értelmes töltőt javaslok hozzá, mert az kuka!
Egyébként jól bírja az aksija is,,egészen hosszú a játékidő...és amit sokadszorra írok le...rendkívűl strapabíró!
És most sokadszorra írom ezt is le:
Természetesen kategóriájában ajánlom, és nem a nagy márkás gyártók közé helyezem....
Azért mertem itt is ajánlani, mert leírta a t. forumtárs, mire használná...
Arra tökéletes választásÜdv
TPs:
És tudsz rá Buggy testet venni, ha a "pickup-os" "monsteres" test nem tetszene annyira
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest