Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs

őstag

Tesztelgettem ma is oket, ma mar nem lattam nagy kulonbseget a ket akku kozott, a vegsebesseg tovabbra sem wow. Erre lenne kerdesem mit csereljek mire es motor csere nelkul mennyi a max amit egeszsegesen meg ki lehet hozni belole? szoval nem az extrem sebessegnoveles a lenyeg csak hogy kicsit wowobb legyen :)

At lehet kapcsolni a vezerlot motorcsonak uzemmodba de nem mertem probalni mi a kulonbseg.

Ez a gazelveteli fekezes ugy mukodik hogy a gaz kozepallast ha nagyon eloretolom akkor gazelvetel utan tovabb gurul mennel jobban eltolom a tolatas iranyaba annal nagyobbat fekez gazelvetelnel. Viszont ha nagyon eloretolom a kozepallast akkor mar nincs fek de neha tolatas se.

Akkut is vennek nagyob kapacitassal. Szerintetek NiMH-t vegyek vagy lipot. egyaltalan mi az elonye NiMH-nak azon kivul hogy kevesbe robbanekony, miert ez van benne gyarilag? Neztem Carsonokba is ilyet raknak brushedbe. Kesobb brushelss update lesz mar nem fogja birni?

Motor temaban van valaki otthon? [link] [link] a masodik MX400 neven is fut de nem latom a kulonbseget nagyon. erdekes eubol olcsobb mint bangoodrol

Új hozzászólás Aktív témák