- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Hát az aksijával rohadtul nem vagyok megelégedve.
Nálam nem bír ki egy reggeltől-estig tartó időszakot, ill. este már tölteni kell, általában pont akkor, amikor még lenne mit csinálnom. Vezetékes üzemmód az jó, csak ha már vezeték nélküli, akkor inkább így használnám. Volt MoH war, amiben a klánommal résztvettem, és tök jó volt vezeték nélkül is. Semmi lagot nem tapasztaltam. Még csak nem is lassabb.
Nem baj hogy nem megy napokat, csak annyit bírna ki, hogy lefekvés előtt fel tudjam tenni a dokkolóra. Hozzátartozik, hogy ebbem az időszakban azért sokszor van 4-5h játék, és az egér folyamatosan be van kapcsolva. Ma pl. 13h kapcsoltam be az egeret feltöltve, és olyan 00-01h merült le teljesen. Ez pedig 11-12 óra folyamatos működés ami baromi kevés. Olyan 17-18h már ki lennék békülve, mert akkor tényleg csak a dokkolót kellene használnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam nem bír ki egy reggeltől-estig tartó időszakot, ill. este már tölteni kell, általában pont akkor, amikor még lenne mit csinálnom. Vezetékes üzemmód az jó, csak ha már vezeték nélküli, akkor inkább így használnám. Volt MoH war, amiben a klánommal résztvettem, és tök jó volt vezeték nélkül is. Semmi lagot nem tapasztaltam. Még csak nem is lassabb.