Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csatlakoznék a klubhoz. Ez az egér valami fenomenális. Annyira jól csúszik egy QcK mini-n, h az elképesztő. És a gombok, vmi eszméletlen finomak. Nekem baromira nem hiányzik a 25 gomb, gyakorlatilag sosem használtam őket, max Mozillában, a next és back oldalak között. Egy Razer Pro 1.6 + Pro Pad-t cseréltem le. Úgy volt, h veszek egy G9-t 15-ért és hozzá 5-ért egy jó egérpadot. De aztán filóztam... ennyit én nem fizetek egérért. Végül 10-12k körül álltam meg = Razer Kruit, Steel QcK mini és Razer Armadillo. Nagyon jól jártam úgy érzem. Egyébként az egérhez 6490-ért jutottam hozzá. Talán volt ez anno 14k is. A sárga világítás pedig nagyon tetszik. A Pro 1.6-n marhára idegesített. A gépem 24/7-ben megy, így világított éjszaka, mint a disznó. Ennek közel nincs akkora fényereje és kellemesebb is. Asszem boldog vagyok.
Igazából a best-buy (ár/érték arányos) cuccok megvétele után az ember sokkal jobban érzi magát, mint amikor összekuporgatott xy pénzmennyiséget és kifizette azt egy aktuális csúcs cuccért. Az érzés valami olyasmi, h marha jó ez és qrvára megérte a minden forintját, jó vásárt csináltam.
Egyedül az Armadillo az, ami nem érte meg a pénzét, de nem tudtam mást csinálni, mert a PC asztal végénél a kábel mindig lehúzta az egeret... akarom mondani, ha elengedtem az egeret, akkor az még mozgott utána. Ez is megszűnt. 
szerk: ja és marhára kézbe illik, nem szeretem a disznó nagy micéket. Biztos kényelmesebb egy VX Nano, de nem kell vezetékes, pláne nem elemes egér.
Kis kezem van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából a best-buy (ár/érték arányos) cuccok megvétele után az ember sokkal jobban érzi magát, mint amikor összekuporgatott xy pénzmennyiséget és kifizette azt egy aktuális csúcs cuccért. Az érzés valami olyasmi, h marha jó ez és qrvára megérte a minden forintját, jó vásárt csináltam.
Egyedül az Armadillo az, ami nem érte meg a pénzét, de nem tudtam mást csinálni, mert a PC asztal végénél a kábel mindig lehúzta az egeret... akarom mondani, ha elengedtem az egeret, akkor az még mozgott utána. Ez is megszűnt. 
Kis kezem van.