- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Hát nem tudom... és is feltettem a drivert, de szinte nem álítottam semmit, talán a sensin, és scrollon, de minimálisat, és (sztem) eltalálltam
így most fekxik nagyon.
Bf-ben szintén tökéletesen szerepelt, eddig míg 3x végighúztam az egeret, hogy megforduljon a vadászheli, most 1 nagy rántás és olyan manűvert csinált, hogy besz@rtam, behuggyoztam
Iszonyat megtetszett, a fogása is tökéletes, nem zavaró, nem kell ide-oda rakosgatnom az újjamat hogy jó legye.. habár néha zavar a kisújjam, amit nem tudom miért, de felfelé tartok a levegőben, és néha elfárad
De nem kell semmi langyos dologra gondolni, nem úgy áll felfelé mint az angoloknak teázás közben

Lényegében meg vagyok elégedve vele nekem 8.9/10-ből
Csak azért ''ennyi'' mert ragasztanom kellett az aljára, hogy ne érjen le a hasa, vmit kis cé-có a driver, és firmware-eknél, de egyébként Námbör Ván
Hülye voltam, most dobtam ki 4 papírt az ablakon, most érkeztek meg a hyperglide-ok, de sztem ha így leragasztva használom, akkor az az életben nem fog elkopni
Ebben a hónapban veszek hozzá sztem egy Razer Bundlet, megérdemli sztem, és ezt a szaros ragasztós módszert veszem is le a picsába, most sem szívesen tettem fel, de nem szeretném karcosan látni a dráááágasszzágot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így most fekxik nagyon.
De nem kell semmi langyos dologra gondolni, nem úgy áll felfelé mint az angoloknak teázás közben