- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Új hozzászólás Aktív témák
-
oOU*
csendes tag
Azt hiszem a razer honlapján is írták, hogy teljesen el kell távolítani a drivert(eket) és a registri-t is érdemes átfutni mielőtt nekiveselkedsz.. nálam cd elő sem került a dobozból hanem azonnal letöltöttem az 1.05-öt (én nem láttam 1.06-os hivatalost!) meg az 1.21-es firmware-t.. driver felrak, utána biztonsági restart aztán firmware felrak ami egy picit megijesztett engem is mert először telepítget aztán megáll és aztán lefut még egy bar.. majd közli egyszer húzd ki és be az egeret majd restart.. ehhez képest a copperhead firmware frissítése kész rémálom.. nem értem mi lehetett a probléma.. talán az előző drivert el kellett volna távolítani és aztán nekiesni a firmware frissítésnek..
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hangkártya probléma
- TCL LCD és LED TV-k
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest