- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiska007
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy a qbittorent file-ok hol vannak tárolva?
Át szeretném költöztetni, de vagy 70 torrentet nem töltögetnék be újra... -
atiska007
senior tag
Aki Jellyfint használ, tudna segíteni?
Pi4 4Gb-on akarom használni az alábbi beálltásokkal:
A problémám, hogy 4K HEVC filmeknél élvezhetetlenül bufferel, 2-5 percenként megáll 3-4 másodpercre. Elméletileg más fórumok szerint vinnie kellene akadás nélkül, szóval lehet valami a beállításoknál van nálam, ami a problémát okozza.
A másik oldalon egyébként egy FireTV 4k MAX van -
atiska007
senior tag
Én rátettem egy aktív hűtést, aminek semmi hangja, nem is hallom.
Ez így nekem megfelelő, ha nyekeregni fog, veszek másik 40mm-es ventit egy ezresért... -
atiska007
senior tag
válasz
PlatiaAmos #46794 üzenetére
Véletlenül nem Argon V2????
Ha igen, akkor próbáld meg kitisztítani, lehet poros.
Ha csapágyas, akkor vegyél másikat és cseréld ki, nem egy drága dolog. -
atiska007
senior tag
-
atiska007
senior tag
válasz
ravensky13 #46737 üzenetére
Sajna nem találtam topikot sem Jellyfin-nel kapcsolatban, de leírom ide az én első tapasztalataimat Emby vs Jellyfin.
1. Tényleg Emby feeling, hisz kb ugyan az minden, csak ez free.
2. Nálam a feliratok betöltése nagyon nehezen működik. Ami külön .srt file, azt még csak-csak kirakja, de ami built in felirat, vagy csak sokára tölt be, vagy állandóan elszáll unable to load subtitle-el.
3. Trailerek megtekintése nyögvenyelős, mert külső sw-eket használ, úgy mint youtube vagy browser. Ha megnézek egy trailert, akkor nem ugrik vissza az appba, hanem ki kell lépjek a youtube-ról és indítani újra a jellyfin-t.Egyelőre ezek a problémásabb részek nekem, amúgy nagyon jó ki Emby free alternatíva.
-
atiska007
senior tag
Keresgettem Plex/Emby alternatívát, ami free és találtam egy ilyet: [Jellyfin]
Valaki esetleg használ már ilyet, mint RPi szerver?
Van vele valami tapasztalat?u.i.: Ez valami Emby fork, valahol kettéváltak, csak Emby player fizetős lett...
-
atiska007
senior tag
Mót vá?
-
atiska007
senior tag
pi@raspberrypi:~ $ df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/root 58G 17G 40G 30% /
devtmpfs 1.6G 0 1.6G 0% /dev
tmpfs 1.8G 1.3M 1.8G 1% /dev/shm
tmpfs 724M 83M 642M 12% /run
tmpfs 5.0M 4.0K 5.0M 1% /run/lock
tmpfs 10M 10M 12K 100% /tmp
tmpfs 10M 10M 0 100% /var/log
tmpfs 1.0M 0 1.0M 0% /var/tmp
/dev/mmcblk0p1 253M 51M 202M 20% /boot
tmpfs 362M 16K 362M 1% /run/user/998
tmpfs 362M 24K 362M 1% /run/user/1000
/dev/sda3 1.9T 1.4T 464G 76% /media/pi/MyPassportAz a baj, hogy nem az a baj
-
atiska007
senior tag
Ebben tudna valaki segíteni értelmezni mi a baja és hogyan tudnám fixálni??
pi@raspberrypi:~ $ sudo apt update
Hit:1 http://archive.raspberrypi.org/debian bullseye InRelease
Get:2 http://raspbian.raspberrypi.org/raspbian bullseye InRelease [15.0 kB]
Err:1 http://archive.raspberrypi.org/debian bullseye InRelease
Splitting up /var/lib/apt/lists/archive.raspberrypi.org_debian_dists_bullseye_InRelease into data and signature failed
Err:2 http://raspbian.raspberrypi.org/raspbian bullseye InRelease
Splitting up /var/lib/apt/lists/partial/raspbian.raspberrypi.org_raspbian_dists_bullseye_InRelease into data and signature failed
Get:3 http://giteduberger.fr rpimonitor/ InRelease [1,933 B]
Err:3 http://giteduberger.fr rpimonitor/ InRelease
Splitting up /var/lib/apt/lists/giteduberger.fr_rpimonitor_InRelease into data and signature failed
Fetched 16.9 kB in 0s (77.4 kB/s)
Reading package lists... Error!
W: An error occurred during the signature verification. The repository is not updated and the previous index files will be used. GPG error: http://archive.raspberrypi.org/debian bullseye InRelease: Splitting up /var/lib/apt/lists/archive.raspberrypi.org_debian_dists_bullseye_InRelease into data and signature failed
W: An error occurred during the signature verification. The repository is not updated and the previous index files will be used. GPG error: http://raspbian.raspberrypi.org/raspbian bullseye InRelease: Splitting up /var/lib/apt/lists/partial/raspbian.raspberrypi.org_raspbian_dists_bullseye_InRelease into data and signature failed
W: An error occurred during the signature verification. The repository is not updated and the previous index files will be used. GPG error: http://giteduberger.fr rpimonitor/ InRelease: Splitting up /var/lib/apt/lists/giteduberger.fr_rpimonitor_InRelease into data and signature failed
W: Failed to fetch http://raspbian.raspberrypi.org/raspbian/dists/bullseye/InRelease Splitting up /var/lib/apt/lists/partial/raspbian.raspberrypi.org_raspbian_dists_bullseye_InRelease into data and signature failed
W: Failed to fetch http://archive.raspberrypi.org/debian/dists/bullseye/InRelease Splitting up /var/lib/apt/lists/archive.raspberrypi.org_debian_dists_bullseye_InRelease into data and signature failed
W: Failed to fetch http://giteduberger.fr/rpimonitor/InRelease Splitting up /var/lib/apt/lists/giteduberger.fr_rpimonitor_InRelease into data and signature failed
W: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
E: Write error - write (28: No space left on device)
E: The package lists or status file could not be parsed or opened.Amit észrevettem, hogy az rpi monitor nem mutatja, hogy van frissítés, ellenben minden más értéket mutat (CPU,RAM stb.)
Köszi!
-
atiska007
senior tag
Van esetleg valami pro-kontra összehasonlítás PiOS és PiOS64bit között?
Nem tudom érdemes lenne-e váltanom... -
atiska007
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #46394 üzenetére
+1 Emby-nek!
Évek óta használom, szeretem, a felülete is teljesen megfelelő és (bár Plex-nél nem tudom), van kadenciahelyes lejátszása.
Android lejátszó nekem egy FireTV-n van, közös hálózaton lógnak, de bármilyen androidos okosTV-re vagy TV okosítóra fel lehet tenni. -
atiska007
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #46362 üzenetére
ott nincs semmi, nincs megadva a mount
PARTUUID=ffd8cd67-01 /boot vfat defaults,flush 0 2
PARTUUID=ffd8cd67-02 / ext4 defaults,noatime 0 1Tegyem be a biztonság kedvéért?
Bár a mountolás így is megy most -
atiska007
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #46357 üzenetére
köszi!
Változásról én nem tudok, mármint csak simán az update-eket telepítettem.
Ami viszont fura, hogy azt látom, hogy a HDD kétszer van mountolva valamiért.Lehúztam a HDD-t, de valamiért ez ott maradt:
Mintha ott lenne mountolva, de nincs is HDD, és persze ez a régi elérési út, és itt is látszik a permissin denied.
Ezt a beragadt mount-ot (vagy nem is tudom mi ez) hogyan tudom eltávolítani?
-
atiska007
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #46354 üzenetére
hogyan tudom ezt megnézni? NEm vagyok nagy guru ebben.
Viszont fura, ahogy írtam én nem változtattam semmit, akkor hogy tűnt el az írási jogosultság? -
atiska007
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e valami megoldás az iOS -> RPi kompatibilis megoldás távoli fotó backupra, ami nem GooglePhotos
Köszi! -
atiska007
senior tag
Pi-Hole-al kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha be van állítva blacklist, akkor azt be lehet-e valamilyen időközre állítani?
Pl, hogy csak egy adott időszakban szűrje a blacklisten lévő domain-eket, azon kívül viszont engedélyezze? -
atiska007
senior tag
válasz
wassermann #43652 üzenetére
nah, picit trollkodásnak tűnt, ballábbal keltem..
Pi4-nek sajnos már rég nem elég a borda, melegszenek, mint a pics@ oc nélkül is.
Azoknál már nem csak a bevétel kell a gyártóknak, nemhiába vannak a fém házak és a ventis házak.Lásd raspberry, aki kiadta az official házat, majd rájöttek, hogy nem elég és kiadták az "official ventit", ami az "official" házba berakható.
-
atiska007
senior tag
válasz
wassermann #43649 üzenetére
Nem élettartam növelés volt a cél, hanem throttling megelőzés.
Ha elolvastad volna, amit írtam, akkor láttad volna, hogy a gyári házban gyakran 80C felé ugrott a hőmérséklet, hiába volt hűtőborda. -
atiska007
senior tag
Van ötlete valakinek, hogy ez miért nem fut le crontab-ból?
chmod 755 hdsentinelarm megvolt
pi@raspberrypi:/media/pi/MyPassport/hdsentinel $ crontab -l
# Edit this file to introduce tasks to be run by cron.
#
# Each task to run has to be defined through a single line
# indicating with different fields when the task will be run
# and what command to run for the task
#
# To define the time you can provide concrete values for
# minute (m), hour (h), day of month (dom), month (mon),
# and day of week (dow) or use '*' in these fields (for 'any').
#
# Notice that tasks will be started based on the cron's system
# daemon's notion of time and timezones.
#
# Output of the crontab jobs (including errors) is sent through
# email to the user the crontab file belongs to (unless redirected).
#
# For example, you can run a backup of all your user accounts
# at 5 a.m every week with:
# 0 5 * * 1 tar -zcf /var/backups/home.tgz /home/
#
# For more information see the manual pages of crontab(5) and cron(8)
#
# m h dom mon dow command
*/10 * * * * /media/pi/MyPassport/hdsentinel/hdsentinelarm -r /media/pi/MyPassport/hdsentinel/hdsreport.html -html
-
atiska007
senior tag
-
atiska007
senior tag
válasz
Fecogame #43036 üzenetére
Igen, szemezgettem vele, de az akril lett a nyerő
Viszont valami nem kóser a számításban
11$-t fizettem összesen (11.11 akció), most 12$ körül jön ki.
Amit linkeltél keresés is a legolcsóbb is ~11$, és sokan panaszkodtak, hogy a Wifi nem a legtökéletesebb, és ilyen tapasztalatot találtam:
installed this case on my pi4 4GB with raspberry pi OS (raspbian). temperature while streaming youtube WITHOUT case was ~60°/65° celsius. WITH case temperature dropped to ~45°/50° celsius.Mint említettem, semmi hangja sincs, szóval felér egy passzív házzal.
De kinek a pap, kinek a papné, nekem ez az asztalomon jobban tetszik -
atiska007
senior tag
Tapasztalatmegosztás:
A pi4-em (újabb cpu) official házban, hűtőbordákkal Buster alatt olyan 61-62 fok volt alapból Qbittorrent és Emby szerverrel.
Bullseye alatt (1800 MHz) már felszökött 64-65 fokra alapjáraton(!!!).Ezért vettem egy ilyet.
Összeszereltem, 3.3V-ra kötve a ventit.
Tökéletesen csendes és 30 fokkal hűvösebb...Most alapjáraton 35-36 fok.
Terheléssel 80 fok körül mozgott (szerintem ott már throttlingolt is), most 10 perc stresszteszt után 54 fok.Szóval ajánlani tudom mindenkinek, 3 hét alatt megérkezett, AliExpress standard shippinggel, külön vámeljárás nélkül, futár hozta
-
atiska007
senior tag
válasz
PhoenixK #43026 üzenetére
Neki ugrottam még egyszer, és most működésre bírtam én is...
Viszont úgy látom nekem régebbi a kernel és fw verzió:
Distribution: Raspbian GNU/Linux 11 (bullseye)
Kernel version: Linux 5.10.63-v7l+ armv7l
Firmware: #1459
Package(s): 0 upgradable(s)
Az update viszont nem talál semmit.Hogy lehet kernelt és FW-t frissíteni bullseye-on?
sudo apt full-upgrade
nem talál semmit -
atiska007
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #43019 üzenetére
-
atiska007
senior tag
válasz
Fecogame #43017 üzenetére
Ez a program milyen néven fut? - phpsysinfo
Illetve ezek szerint az rpi-monitor nem megy fel a Bullseye-ra? - Nekem nem működik. Fel lehet telepíteni, de a http linken nem mutat semmit. Lehet mókolni kellene valamit vele, de én nem találtam megoldást és fel is adtam.btw a phpsysinfo-hoz van android app, nagyon kényelmes otthon ránézni a Pi-re vele.
-
atiska007
senior tag
válasz
SunMount3r #42992 üzenetére
Valóban.
Csak arra akartam reflektálni, hogy "dzsunka" megoldás van. -
atiska007
senior tag
Valakinek sikerült működésre bírnia Bullseye-on az RPi-monitort?
Busteren működött szuperül... -
atiska007
senior tag
válasz
SunMount3r #42988 üzenetére
HW Widevine nélkül is megy, 480p-ben
L3―(typically) 480p resolution limit. Software-based DRM only.
Ezért megy dzsunka kínai mediabox-okon is, android alatt, aptoid-os netflix klienssel.
Tehát Pi+Android+Neflix app -
atiska007
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #42984 üzenetére
Igen, jó sok sz@pás után...
"Csak" írási/olvasási jog kell külon az emby usernek...sudo chown emby:emby /media/usbhdd
sudo chmod 777 /media/usbhdd
értelem szerűen a mountolt HDD-raezután már látja Library a HDD-t és a könyvtárakat és be lehet tallózni.
ui.: nekem szétb@szódott az egész mindenség a frissítéssel.
Kellett egy friss telepítést csinálnom Pi Imager-rel
Én nem javaslom az update-et. -
atiska007
senior tag
csináltam egy tiszta bullseye install-t...
feltelepítettem ez emby-t, de amikor hozzá akarok adni egy automatikusan mountolt HDD könyvtárat, azt nem találja az emby server.
/media/pi/My Passport helyre van most mountolva, és a folder választásnál eljutok a /media majd a /pi-hez, itt viszont tök üres...próbáltam csak betenni az elérési utat, akkor meg nem talál semmit.
Ilyen probléma a buster-rel nem volt
átnyálaztam egy csomó fórumot, de nem találtam megoldást.Hogy a fenébe tudok létrehozni így Library-ket?
-
atiska007
senior tag
válasz
wassermann #42766 üzenetére
újraindítás után vártam 10 percet, és továbbra is hibásan jeleníti meg a HDD adatokat.
Most azon gondolkodok, hogy lehet a monitor service "túl hamar" indul el.
Azaz újraindulás után még a HDD nincs mountolva, de a service elindul. (bár ez csak teória..)Hogyan tudnám késleltetni az RPi-monitor indulását?
rpimonitor.service -be esetleg be lehet tenni valami késleltetett indulást? -
atiska007
senior tag
Szia! Igen, én vettem, mert itthon nem volt sehol raktáron.
ÁFA nélkül adták, ~21k volt a board + 4 hűtőborda.
6k-t kellett fizetnem még itthon rá.
Szóval egy ezressel volt drágább, mintha itthon vettem volna.
Viszont a kinti kamionos probléma miatt lassan ért ide, 1 hónap volt. -
atiska007
senior tag
[Feriman] leírása alapján megcsináltam a monitort, csak egy bajom van vele, hogy a Pi újraindítása után valamiért a külső HDD szabad kapacitását nem jelzi ki.
Ha az RPi-monitort ezután újraindítomsudo service rpimonitor restart
, akkor már okés.
Mit kellene tennem, hogy újraindulás után ne kelljen még az rpimonitort is újraindítani?
-
atiska007
senior tag
válasz
lanszelot #42496 üzenetére
Hagyjuk.... Látom nem ment át.
1. SunMount3r írta, hogy itthon nem kapható
2. Erre írtam, hogy én is így jártam, és inkább gyorsan redneltem UK-ből.
3. polauf81linkelt egy cseh boltot
4. Erre SunMount3r írta, hogy "tehát van".. (Ja, csak nem itthon, mint az eredetileg lett kifogásolva)
5. Erre te megkérdezed, hogy egy UK bolt mióta cseh...Elengedtem... Ha valakinek nehéz követni a thread-et, azzal nem tudok mit tenni
-
atiska007
senior tag
válasz
SunMount3r #42492 üzenetére
"Pi4 pedig van bőven, ahogy nézem itthon is,"
A fenti bolt cseh...
Alza és társai dupla itthoni árairól meg felesleges beszélni.de mindegy is, ezen nem is akarok vitatkozni.
-
atiska007
senior tag
válasz
SunMount3r #42485 üzenetére
Bőven?
Hol?Pi-shop-ban van jelenleg, ott is csak a 4Gb-os.. És már 1 hete nem volt ott sem semmi, mindenütt kifogyva...
-
atiska007
senior tag
válasz
SunMount3r #42481 üzenetére
Én is így jártam, nem tudtam vásárolni itthon, maradt UK.
51 fontot fizettem postával a Pi4 4Gb-ért, erre majd még jön az ÁFA...
De szerintem így is megérte, remélem a héten érkezik, szombaton (10.02.) rendeltem.. -
atiska007
senior tag
Elindítottam egy update-et, egyszer csak a VNC viewer kapcsolat megszakadt.
Gondoltam várok, hátha az update szüttyög valamin. 15 perc eltelte után a VNC továbbra sem tudott kapcsolódni.
Áramtalanítás után ugyan ez a helyzet, VNC nem kapcsolódik.
SD kártya ki, betesz egy win10-es gépbe, 2 partíciót lát.
HDMI kábel elő, összekapcsol monitorral, és se kép (se hang), SD kártyával és anélkül sem.Szerintetek is így, minden előjel nélkül behalt a Pi egy update közben?
Mit tudok még kipróbálni, merre induljak?
szerk: Rátettem másik töltőre, hátha az, de továbbra sincs kép HDMI-n
-
atiska007
senior tag
auch.. n00b
szóval az első módszer, amit linkeltél, csak toltam egy copypaste-et, és nem figyeltem.
pi@raspberrypi:~ $ ./autostart.sh
./autostart.sh: 3: ./autostart.sh: qbittorret: not foundqbittorret nincs is, de átírva qbittorreNt-re,
./autostart.sh
libEGL warning: DRI2: failed to authenticate
qt5ct: using qt5ct plugin
qt5ct: D-Bus global menu: no
qt5ct: D-Bus system tray: no
qt5ct: custom style sheet is disabledelindul, majd el is tűnik
-
atiska007
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogyhogyan tudom beállítani, hogy a qbittorrent automatikusan induljon?
A GUI-n a Beállítások/Viselkedés/A qbittorent indítása a háttérben be van pipálva, de restart után nem indul el, manuálisan kell elindítanom -
atiska007
senior tag
Köszi!
Még annyi kérdésem lenne, hogy most Plex, Emby és transmission fut csak.
Viszont emby-nél (és plex-nél is) egyes filmek lejátszásakor vannak akadások.HA cserélek, elérhető értelmes javulás? Egyáltalán érdemes cserélni ilyen felhasználás mellett?
Az emby kliens Mi box-on fut, etherneten. A raspi is etherneten lóg...
-
atiska007
senior tag
Hello!
Gyors kérdés:
Ha van egy 3b-m amit most 4-re (4gb) cserélnék, akkor ha csak átteszem az eddig használt SD-t, akkor továbbra is fog működni minden?ui.: az OS-t folyamatosan update-eltem
pi@raspberrypi:~ $ uname -a
Linux raspberrypi 5.10.17-v7+ #1403 SMP Mon Feb 22 11:29:51 GMT 2021 armv7l GNU/Linux -
atiska007
senior tag
válasz
mirci18 #34546 üzenetére
Pénztárcád szab határt.
Itthon vedd és a "jövőbiztos" 4Gb-osat, márcsak a gari miatt, csak alaplapot. (szerintem)
Házdól linkeltek a srácok pár hozzászólással visszább 10++ $-rt jó passzív/aktív házakat Ali-ról.
Szintén Ali-ról lehet tápot,HDMI kábelt, SD-t rendelni.Szóval summa summárom, alaplapot itthon, 4GB, minden másra ott az Aliexpress
-
atiska007
senior tag
válasz
Patice #34513 üzenetére
Szóval akkor nem egyszerű megoldani...
"Publikus IP-t kell kérned" - Fix IP-re gondolsz, ugye? Csak mert azért nem fizetnék plusz pénzt, hogy fix ip-t kapjak.
Telekom a router, és az a baj, hogy nem tudom kiiktatni a saját routerüket (passthrough), mert akkor meg az iptv-vel kellene sz@rakodni, hogy működjön -
atiska007
senior tag
válasz
atiska007 #34508 üzenetére
Esetleg van valakinek valami jó stepbystep leírása, hogy hogyan tudnék beállítani file sharinget a raspberry-n local network-ön kívül, ha még dupla nat is sújtja szerencsétlent (telekom!saját router) ?
Nincs benne tapasztalatom, csak tapogatózok, de pl. VPN-nel meg lehet oldani?
Vagy valami más megoldás kell? -
atiska007
senior tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni Samba-val kapcsolatban, mert Win10alól nem érem el a könyvtárat.
Alábbiak a beállítások a Pi-n:
fstab:
/dev/sda1 /media/USBHDD auto noatime 0 0smb.conf:
[hdd]
path = /media/USBHDD
writeable=Yes
browseable = yes
create mask=0777
directory mask=0777
public=yes
Guest ok = yesworkgroup = WORKGROUP
wins support = yesAmikor win alól szeretnék hozzáadni hálózati meghajtót, \\raspberrypi\pi eléréssel, akkor azt nem érem el.
Hol lehet a gond, van ötlete valakinek?
-
atiska007
senior tag
válasz
Fecogame #33976 üzenetére
Bocsi, még most jutottam a kütyü közelébe
deb http://raspbian.raspberrypi.org/raspbian/ buster main contrib non-free rpi
# Uncomment line below then 'apt-get update' to enable 'apt-get source'
#deb-src http://raspbian.raspberrypi.org/raspbian/ buster main contrib non-free rpi -
atiska007
senior tag
Helló!
Egy kis segítséget kérnék samba telepítés ügyében.
A sudo apt install samba parancsra megtalálja a csomagokat, majd meg kell ugye erősíten a letöltést és telepítést, de itt jön a probléma.
Azt kapom vissza, hogy a file(ok) nem találhatóak, egy url címmel. Az url címet megnyitva viszont ott vannak a file-ok, de egy frissebb verzió.Próbáltam természetesen többször is az update, upgrade, clear, autoremove parancsokat, de továbbra sem akarja az újabb verziót letölteni, ami a repositoryban fent van.
Elméletileg az update meg kellene oldja a problémát, de nem
Esetleg valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest