Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patroo
csendes tag
Üdv! Olyan embert keresek aki betudná nekem állítani a raspberry pi 2 b mini pc-met! Akihez eltudnám vinni a mini pc-t vagy eljönne hozzám, felrakna nekem egy operációs rendszert és beállítaná nekem a következőket: FTP szerver, torrent szerver, NAS szerver!
Az operációs rendszer mindegy, olyat rakjon rá amit be tud állítani!
Privát üzenetet ide vagy a következő E-mail címre küldhetsz: majorp328@gmail.com
Előre is köszönöm!
Patrik -
Patroo
csendes tag
Sziasztok, ne haragudjatok, hogy nem ide illik, de hogyan lehet egy Windows 10 és egy openELEC operációs rendszert dual boot-ba feltelepíteni, ha valaki tudja kérem magyarázza el nekem részletesen!
Választ előre is köszönöm, Patrik!
-
Patroo
csendes tag
válasz
sellerbuyer #26002 üzenetére
Nem a normál win 10-et raktam rá hanem a win10 iot dashboard-ot!
-
Patroo
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy málna pc 2 Model b-t!
Az lenne a kérdésem, hogy miért írja ezt a szöveget: Looks like you're not insider. Sign up!
Nem engedi, hogy tovább lépjek, hogy beállítsam a jelszót! A képen is látható a szöveg, már bejelentkeztem a Microsoft fiókomba! Mi lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszönöm!kép1: https://prohardver.hu/dl/upc/2017-04/07/645374_nnydzw7ba7a77psd_dsc_0766_2.jpg
Üdv! Patrik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest