- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyhunter19
újonc
válasz
kovisoft #28734 üzenetére
Most kipróbáltam \n-el de az olyan mintha csak új sorba került volna, de nem kérte a jelszót - tehát nem tartalmazott entert.
\r-rel legalább az username után továbblép a jelszóra (majd lesz Bad username ott
)
A sleep ahogy látom mindenképpen kell, mert különben egyben beveszi az egészet azelőtt, hogy megjelenne a logon screen. -
andyhunter19
újonc
válasz
kovisoft #28732 üzenetére
Még nagyon kezdő vagyok, onnan kezdtem, hogy látszódik a futtatáskor hogy egymás után sleeppel írja ki a szövegeket, de először simán csak egymás után bedobálta:
telnet> Trying 192.168.0.1...
Connected to 192.168.0.1.
Escape character is '^]'.User Access Verification
Username: myuser
mypassword
help systemPassword: Connection closed by foreign host.
Amikor beillesztettem a \r-t, akkor az user után legalább elfogadta, és tovább lép a passwordhöz:
telnet> Trying 192.168.0.1...
Connected to 192.168.0.1.
Escape character is '^]'.User Access Verification
Username: myuser
Password:
Bad username/PasswordUsername:
help system -
andyhunter19
újonc
Sziasztok!
Egy problémába akadtam amit eddig semmilyen fórumon, vagy guglizással nem sikerült megoldani.
A helyzet: Van egy raspberry pi3-am, raspbiannal, mely etherneten egy routerre csatlakozik. A routeren engedélyezve van a telnet-es belépés, és szeretném megoldani azt, hogy automatizálva minden éjszaka rebootolja a pi a router-t. Ezt manuálisan, a parancsok kiadásával sikerült megcsinálnom tökéletesen, viszont mikor megpróbáltam hozzá script-et írni, beletört a bicskám.A script a következő:
#!/bin/sh
host=192.168.0.1
port=23
( echo open ${host}
sleep 2
echo "myuser\r"
sleep 2
echo "mypass\r"
sleep 1
echo "help system\r"
sleep 1
echo "exit"
sleep 2
) | /usr/bin/telnetHa a \r-t kiveszem belőle, akkor egybe öntve dobálja be a parancsokat sorba. Így, hogy a \r benne van, az user név megadás sikeres, viszont a jelszóra Bad username/Password üzenetet kapok.
Van valakinek ötlete, mit ronthattam el?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest