- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thronks.90
tag
Bocs, félreérthető voltam. A Pihez csatlakoztatott lemezekről kellene filmet lejátszani minden esetben. Tv- t nem tudom még hogy megoldható- e hogy HDMI- vel csatlakozzon, vagy DLNA- n kell hogy lejátszódjon a média. Passz, hogy lenne egyszerűbb, kezelni az eszközt mondjuk egy egérrel vagy appal mobilról, vagy a Tv- t távirányítóról, ahogy most is. Hálózattal nincs probléma sávszél ügyileg, 1080p filmeket tudok rajta streamelni egyik gépről a másikra és a Tv- re is akadásmentesen. Backup tényleg nem fontos, képeket kellene feltölteni rá elsősorban egy Iphone 7+ és egy Samsung J5 készülékről, és jó lenne el is érni őket ( az egy kis plusz, ha neten keresztül mondjuk anyám is tudná őket kezelni, nézegetni otthonról). remélem érthetőbb a problémám, ehhez keresném a megfelelő verziót a masinából! köszönöm a segítséget!
-
Thronks.90
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem! Szeretnék egy NAS- t, de nem tudom hogy a Rpi melyik verziója lenne megfelelő számomra. Pi 3 van fent itt jó pénzért, kérdés hogy tudja- e amire nekem kellene, vagy keressek "gyári" NAS- t!?
-Torrent kliens 24/7,
-A hozzá csatolt merevlemet(ek) - ről 720p és 1080p filmek lejátszása hálózaton
-Backupok készítése 2 telefonról és 2 számítógépről (ez nem annyira fontos)Asus routerhez lenne csatlakoztatva kábelen, onnan WIFI illetve kábel menne az eszközökhöz.
Köszönöm a segítséget! -
Thronks.90
tag
válasz
Thronks.90 #9456 üzenetére
Reggel van, bocs a dupláért, nem fejeztem ki magam elég érthetően. Szóval TV- re, HDMI- n keresztül lenne kikötve az eszköz, és asztali gépen lévő filmeket szeretnék lejátszani vele, hálózaton keresztül.
-
Thronks.90
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy a B változatot, lehetne- e használni FullHD filmek streamelésére otthoni hálózaton? Ha nem, mit ajánlotok helyette, lehető legolcsóbban?(Sajnos ez az egy alternatíva jöhet szóba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest