- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armatura
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.Egy rpi 3-ra tennék fel androidot (LineageOS ),és libreelecet multibootal (Pinn ).
A gondom hogy önmagában telepítve,kihagyva a multiboot/Pinn részt elő tudom hozni a recovery menüt ami kellene,hogy telepíteni tudjam a GApps-ot.
Viszont a Pinn-telepítőjével ha az android már feltelepült nem tudom működésre bírni a recovery menüt,mert csak a Pinn bootválasztója jön be.
Ha valakinek van ötlete azt megköszönném! -
Armatura
tag
válasz
Celtis #24048 üzenetére
Valami csak nem jó.Tegnap egy párszor megvártam míg kikapcsol,vártam kicsit,bekapcsoltam minden jónak tűnt.Igaz pár percek teltek csak el egy egy ellenőrzés után.Szóval tegnap kikapcsolt,ma be akartam volna kapcsolni,de semmit nem érek el a hálózaton.ssh-n elérem,egyik wines gépemen látom is a megosztást(érdekes módon egy másikon már nem)
Már újraindítottam,de a hiba még megvan.
Ha ez segít akkor itt a log file Pastebin -
Armatura
tag
Sziasztok!Segítséget kérnék.
Van egy RPI 3-am,rajta LibreElec és kodi(másra nincs használva).A tv CEC képes,ennek távjával használom.
A kodi úgy van beállítva,hogy x perc után kapcsoljon be a képernyőkímélő,majd a cec adapter beállításoknál is,hogy küldje csicsikáni a tv-t(elvben oké is).
De!
Pontosan 5 percenként visszakapcsol a tv.
ui:
Energiakezelési menüpontban ki van véve az alvó mód,attól teljesen bedilul,ha úgy hagyom(csak táp ki/be a megoldás)
Az RPI-t nem akarom kikapcsolni,se leállítani csak a tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest