- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
válasz
wassermann #34912 üzenetére
Rendben, de linux alatt hogy kell formázni? Bocs az amatőr kérdésért de még sajnos itt tartok.
-
nababika
aktív tag
válasz
wassermann #34910 üzenetére
De a raspbian alol megnyitja, lejatsza a tartalmat, le is tudtam menteni hibatlanul. csak a win nem tud mit kezdeni vele.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Erdekes dolog tortent. Van egy pendrive-om nehany film van rajta, win10-es gepen lett leformazva ntfs re. Mukodott szepen olvastam irtam win alatt. Bedugtam a Raspberry pi be, utanna a win nem ismeri fel, formazni sem tudom mert a win szerint irasvedett. Raspbian alatt lementettem a tartalmat. A kerdes hogy mikent tudom a windowson is olvashato allapotba hozni?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Probalom telepiteni a Plex szervert [link] e szerint a leiras szerint. De a dev2day repo hozzaadasa nem mukodik. A parancsot kimasolom, lefuttatom es a "Nem talatam ervenyes openPGP adatot" hibauzenetet kapom. En vagyok a bena, vagy mas a gond? Eddig a lepesig minden ugy mukodott ahogy kell, de itt elakadok. Segitsetek kerlek.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Raspberry pi 3b+ ra szeretnek plexet feltenni. A kerdesem, hogy van e valahol egy magyar leiras a dologrol? Mar a linux is eleg kihivas, nem szertenem meg az angol nemtudasom miatt megjobban bonyolitani. A maski gondom, hogy van egy 5 es egy 2 terras winchesterem filmekkel de ntfs file rendszerrel. Ezeket hogyan tudom a linux szamara olvashatova tenni?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy rpi modell 3 b+, raspbian fut rajta egy vacak memória kártyáról. A jobb felső sarokban a képernyőn megjelent egy sárga villám ikon, ami néha eltűnik, de inkább nem. Ez valami probléma, vagy az jól van ott? Eddig nem vettem észre, hogy ott lenne. A kártyát majd cserélném, ssd-re. De nem tudom futtatható e a rendszer róla.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy pi 3b+ om amin csak a domotitcz fut raspbian-on. Szeretném file szerverkent is használni egy 5 és egy 2 terrás Winchester el. Merre induljak. Mit és hogyan telepítsék, hogy a Windows os gépek is lássák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI tervezheti az Apple chipeket
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged