- iPhone topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
válasz
wassermann #34912 üzenetére
Rendben, de linux alatt hogy kell formázni? Bocs az amatőr kérdésért de még sajnos itt tartok.
-
nababika
aktív tag
válasz
wassermann #34910 üzenetére
De a raspbian alol megnyitja, lejatsza a tartalmat, le is tudtam menteni hibatlanul. csak a win nem tud mit kezdeni vele.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Erdekes dolog tortent. Van egy pendrive-om nehany film van rajta, win10-es gepen lett leformazva ntfs re. Mukodott szepen olvastam irtam win alatt. Bedugtam a Raspberry pi be, utanna a win nem ismeri fel, formazni sem tudom mert a win szerint irasvedett. Raspbian alatt lementettem a tartalmat. A kerdes hogy mikent tudom a windowson is olvashato allapotba hozni?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Probalom telepiteni a Plex szervert [link] e szerint a leiras szerint. De a dev2day repo hozzaadasa nem mukodik. A parancsot kimasolom, lefuttatom es a "Nem talatam ervenyes openPGP adatot" hibauzenetet kapom. En vagyok a bena, vagy mas a gond? Eddig a lepesig minden ugy mukodott ahogy kell, de itt elakadok. Segitsetek kerlek.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Raspberry pi 3b+ ra szeretnek plexet feltenni. A kerdesem, hogy van e valahol egy magyar leiras a dologrol? Mar a linux is eleg kihivas, nem szertenem meg az angol nemtudasom miatt megjobban bonyolitani. A maski gondom, hogy van egy 5 es egy 2 terras winchesterem filmekkel de ntfs file rendszerrel. Ezeket hogyan tudom a linux szamara olvashatova tenni?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy rpi modell 3 b+, raspbian fut rajta egy vacak memória kártyáról. A jobb felső sarokban a képernyőn megjelent egy sárga villám ikon, ami néha eltűnik, de inkább nem. Ez valami probléma, vagy az jól van ott? Eddig nem vettem észre, hogy ott lenne. A kártyát majd cserélném, ssd-re. De nem tudom futtatható e a rendszer róla.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy pi 3b+ om amin csak a domotitcz fut raspbian-on. Szeretném file szerverkent is használni egy 5 és egy 2 terrás Winchester el. Merre induljak. Mit és hogyan telepítsék, hogy a Windows os gépek is lássák?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Napelem
- Építő/felújító topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BMW topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest