- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
Hát ha a hangminőség annyira nem elsődleges akkor szerintem jó lesz. Egyszer megmértem mit zabál ez zenelejátszás közben... hát terhelődik a proci rendesen bár az DAC-cal együtt volt 4-5W-nál. És az a baj hogy ilyen tartományban még egyáltalán nem pontos a mérőműszer. de egy 850mA-s töltőről elment DAC-cal és Wifivel együtt minden probléma nélkül. Szóval ott nemhinném hogy valós volna az 5W
-
veector
senior tag
Itt fentebb olvastam a tápproblémáiról. A kérdésem az, hogy ha szeretnék rádugni egy usb-s wifit és egy 32GB-s pendrive-ot, és a beépített jack-et akarom használni akkor ez fog-e normál minőségű zenét lejátszani nekem úgy hogy wifiről vezérelem?
Én ugyanilyen célokra használom, ebben a felállásban és elég jó. Csak Pi hangja alapból hááát nem a legjobb
de egy FiiO E10-zel már elég szép hangot lehet produkálni.
A wifin keresztüli vezérlést meg mpd-vel lehet megoldani. Telepíteni és konfigurálni elég egyszerű, nagyon sok formátumot megzabál gond nélkül.Én úgy használom, hogy a mobilomon bekapcsolom a wifi hotspotot és arra csatlakozok az RPi-vel. Eleinte úgy akartam hogy az RPi csinál egy AP-t de nem nagyon akart összejönni a dolog, így ez maradt.
A tápellátásért meg egy 3cellás (11.1V) 2200mAh-s li-po felel egy házi feszszabályzóval (ja igen elvileg 1A-t képes leadni)
-
veector
senior tag
Úúúú nem is tudtam, hogy van ilyen totyik is.
Valaki próbált már USB-s DAC-ot rádugni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Civilization V
- Mikrotik routerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest