- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős megkért, hogy nézzem meg, hogy mi lehet a probléma a Raspberry Pi 4 Model B alaplapjával.
A hiba: Gyári kit-ben vásárolta Rasbiannal, és amikor frissítette az oprendszert, akkor onnantól nem indult el. (hogy frissítés közben ment el, vagy újraindítás után, arról nincs infóm)
Jelenség: Bekapcsoláskor villan az Act led, majd kialszik, és nem történik semmi sem. Itt van videó róla.
Olvastam, hogy az SPI EEPROM-mal lehet probléma, ezért letöltöttem a gyári Pi 4 EEPROM boot recovery imaget, azzal elindítva szépen „bootol”, megjelenik zöld kép a képernyőn és gyorsan villog az act led. Ezután frissen létrehozott rasbian image-el ugyanaz a hibajelenség, amit korábban leírtam. Erről is csináltam egy rövid videót.
Próbáltam 32 és 64GB-os kártyával, egyikkel sem ment, míg régebbi PI3-asom szépen bootol róluk. HDMI0 portot használom.Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Találkoztatok már ilyennel? Hogy lehetne ezt orvosolni, vagy vigye vissza a boltba?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.:
Pac -
pacman789
aktív tag
seedelésre használnám 300torrent könyékén + nyomtatószerverként, gondolom ennek megfelel ez az erőforrás nem?
-
pacman789
aktív tag
válasz
szabi__memo #147 üzenetére
(Y)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest