Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• No.01

addikt

válasz sztanozs #10284 üzenetére

Sejtettem, de gondoltam hatha megis mukodne (tul szep is lett volna...)

Mindenesetre nagyon koszonom a gyors valaszt!

golya87
    Beleasva magamat a temaba kiderult, h a router nagyon eros foleg az atlaghoz kepest, de ha a VPN-t direktbe rarakom akkor feladja a harcot mar a torrent nelkul is :( Amcsiban sok hasonlo postot talaltam.
    Igy marad a router update Asus AC87-re. Az tobb forras szerint is birja... cserebe iszonyat ara van.

• No.01

addikt

Sziasztok,

Vegso elkeseredetsegemben jutottam ide hozzatok. Remelem van aki tud segiteni.

Kis elotortenet. Kulfoldon elokent a torrent-el okosan kell banni. Igy lettem VPN felhasznalo. Az ingyenes valtozatok jok, de mindig es nem minden esetben.
    Most PIA (Privat Internet Access) elofizetesem van amivel elegedett is vagyok.
    A gond akkro kezdododtt amikor az uj laptopom HDD-je SSD-re modosult es a kapacitasa is lenyegesen lecsokkent.
    Mivel a routerem (Asus N66U) alkalmas a VPN-re es direktbe kepes kulso HDD-t is befogadni adta magat a dolog, h ezzel kivaltsam a laptopot.
    Ekkor jottek a problemak. A VPN-hez kapott kis program szepen tette a dolgat a sebesseg is eleg volt, viszont a router mar nem birkozott meg a feladattal. A VPN beallitasa utan a sebesseg kb 30%-ra esett es a rendszer sem volt mar stabil, dobalta a halozatot a telefonokon, tableten, TV-n…

A router csere megoldana a dolgot, de kozben a kollegam elultette a bogarat a fulembe.

Ha vennek egy Raspberry-t amit kabellel rakotnek a routerre, majd a R.-re telepitenem a kis VPN progit es radugnam a kulso HDD-met akkor elvi szinten egyszeruen es koltseghatekonyan oldanam meg a problemat.

A kerdesem, h van olyan aki esetleg hasonlo gondal kuzdott es van tapasztalata? Barmilyen tippet/tanacsot szivesen vennek.

Új hozzászólás Aktív témák