- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aygor
tag
Viszont közben lenne kérdésem nekem is.
Végigtúrva és megannyi hozzászólást elolvasva:
1, NAS -> RPi B -> HDMI -> TV Samsung E Széria -> optical -> 5.1 hangrendszer (dolby, stb)
Mivel nincs hangcuccon HDMI valahogy meg kéne oldani az 5.1-et... melyik lenne a legjárhatóbb út?a, hifiberry vagy cirrus ??? (((mondjuk spdif to toshlink dolognak nem örülök teljesen, bár elvileg ezzel nincs gond adapter segítségével, vagy kábellel)))
b, hagyjam és élvezzem a 2.1-et ? vagy
c, adjam el az egész hóbelevancot és csináljak egy all in one ring over all htpcnasrpiblabla gépet, mert:
NAS szerver alaplapja nem támogat hdmi-t -> vga kártya kéne, meg hang, meg....
Rpi nem ad spdif5.1-et, ill. TV-n át sem megy tovább...
Ha utóbbi akkor mit érdemes? (alaplap/proci, stb hogy teljesítmény/fogyasztás is kiegyensúlyozott legyen)Jobban belegondolva ennyi, nincs is több kérdés...
-
Aygor
tag
válasz
Bobolit #15824 üzenetére
Hali!
Én OSMC-t használgatok mostanában Raspbmc után. Sajnos nem tudom most mi az aktuális helyzet a kérdésedben, de:
Mikor ezt a funkciót utoljára használtam, akkor Yatse (android telón) használatával a telefonon kerestem feliratokat, rögtön kidobott megannyi találatot, csak ráböktem és hozzádobta az aktuálisan futó filmhez.
Annyira gördülékenyen ment, hogy nem is scraperkedtem hozzá (bár lehet a KODI DB-be beírta), így nem lett lementve a film mappájába (mivel nem exportáltam semmit). Nem tudom melyik feliratkeresőt használta a háttérben (mivel régebben volt, még lehet az op.sub. volt...?), de mivel a Yatse alapból is jó dolog, talán megérne egy próbát neked is.
Üdv!
Aygor
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi haladó szinten
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest