- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3633 üzenetére
nem is mondtam hogy 35-45 dollar. Amit en valogattam ossze csomagot az erosebbik verzioval az rogton 150usd, nekem meg igy is megeri, hiszen nem annyira limitalt az eroforras miatt mint az rpi. De meg varok vele januar vegeig. Akkortol szallitjak, addig meg barmi lehet
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3630 üzenetére
mas ar es x szer nagyobb teljesitmeny es full desktop rendszer, low power es zero hang. Szerintem megeri
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3622 üzenetére
lovesem se volt eddig php es bashoz, most pedig csinaltam egy "webappot" phpban (6oram banta
) amin egy szinskalarol kivalasztva a szint szepen kikuldi statikus hatterfenynek a tv moge a ledekre, valamint vpnre kapcsolodik a pi ha kerem (pandora es hulu) illetve bontja a vpnt, ugyan ezzel a phpvel. Pedig en is kizarolag mediaplayernek vettem, de mar baromi sokmindent "megtanultam" a barkacsolas es sajat igenyek miatt.
-
ivjoe
tag
válasz
solti_imre #3590 üzenetére
Én sem igazán értelek. Egy konzolos médialejátszó elég hülyén nézne ki nem?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
solti_imre #3590 üzenetére
Szerencsére ma már nem így gondolkoznak az emberek. Különben nem lenne Openelc, XBMC, stb...
De mire akarsz új forumot nyitni arra a 3 pontra? Miért?
-
azbest
félisten
válasz
solti_imre #3576 üzenetére
két dolog miatt javult:
- átálltak hardfp-re a raspbiannal
- 700 helyett 1000MHz-en járatod a Pi-tNekem ennél kicsit gyengébb eredményt ad normál használatnál, mert a legelső változatom van lassabb hynix memóriával, így 950/450/450 beállítást szereti (a legfrisebb rendszernél 950/250/450 a menüben beállított érték). 1000/500/500 beállítással nekem is 65-66 ezres eredményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest