Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano
üzenetére
Igen, az óra nem rossz, de van vele pár apró problem.
- Hiába kap áramot a hangfal, attól még nem kapcsol be.
- Ha másik inputra állítottam a hangfalat, akkor azt vissza kell állítani arra amire kell.Igazából arra gondoltam amit te is írsz az utolsó mondatban, csak nem fejtettem ki.
Vagyis: Van egy NAS, ez vezérelné a pi-t, hogy amikor megszólal a zene, vagy elkezdek filmet lejátszani, állítsa/kapcsolja be úgy a hangfalat ahogy kell.Esetleg lehetne egy ébresztés funkció is, megadott időben megszólal a zene + bekapcsol a hangfal. Mondjuk jobban belegondolva ez is az előző funkcióhoz kapcsolódik, vagyis cron nem is kell (a pi-ben) csak hálózatos vezérlés.
Az ötletet egyébként ez a topic adta. Ott írt egy srác (hg2ecz), aki ezt már meg is oldotta egy pi + mikrovezérlő párossal. Ez mind szép és jó, de én nem tudom mit hova kellene kötni..
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann