Hirdetés
- iPhone topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzoltan
üzenetére
Igen, azt az URL-t neztem, es csak odaig jutottam, hogy Arduino
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg
wassermann