- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balco
aktív tag
válasz
Benoe77 #4428 üzenetére
Én jelenleg úgy használom, hogy a mikroUSB-be megy 1 telefontöltő és egy Y kábeles külső vinyódoboz, úgy hogy az Y egyik ágán egy másik telefontöltő tápolja meg. Most vagy 3 nap az uptime-ja seedeléssel együtt. De néha összevissza kattog a vinyó tervben is van egy rendes táp. Csak el kéne sétálni és venni egyet.
Torrent raspbmcn, keress vissz volt már linkelve egy leírás, ami alapján nekem is be van lőve. Transmission daemon, az említett xbmc addon, webes felület, és androidos remote app. Komoly teljesítményt ne várj, de mondjuk én nem vagyok az a kimondott warezpistike. Nekem le van korlátozva a letöltési sebesség és a max peerek száma is, egyébként bedugul az USB-LAN...
Amivel sokat szívtam mire rájöttem az az, hogy egy FAT32es pendrive volt rajta tesztelés alatt és nem bírt rá írni a jellemzően túl hosszú filenevek miatt, később ext3-mal semmi para nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest