- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Azért én szívesebben nézek nagyobb kijelzőn navit, meg választok zenét, mint a kis egérmonitor telefonon, amihez ráadásul rendesen előre is kell hajolni ha a tartójába beteszem és hozzá kellene nyúlni... Régebbi autómba tettem egy 10 colos érintőkijelzővel egy komplett carpc-t és imádtam windows+centrafuse+igo-val. Mostanra viszont már ott tart az android hogy inkább azt választanám az autóba is...
Az android auto viszont förtelmesen ostoba, csak a maps-et támogatja semmi mást, a médialejátszó funkció is nyomi béna, ráadásul wifi+bt+kábeles párosítással kell xarakodni és az eszközkompatibilitása is csapnivaló. Egyszerűen nem is értem hogy mi a fenének fektettek ennyi energiát egy teljesen használhatatlan funkcióba - semmi másra nem lenne szükség ezekben a gyári fejegységekben, mint egy vezetéknélküli kijelző funkcióra ami hajlandó az érintőkijelzős parancsokat is visszajuttatni a mobil felé. Egyszerűen jelenítse meg annak a képét, és én majd eldöntöm hogy igo, waze, maps, vagy éppen mit szeretnék a kijelzőn látni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest