- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
AcCEsS #28574 üzenetére
Én tegnap üzemeltem be az Aliexpressről összerendelt cuccokkal a ledszalagot. A fentebb említett tutorial alapján csináltam mindent, néhány kivétellel: 60 db ledet vezérelek a TV USB kimenetéről vett feszültséggel, valamint a ledszalag végét nem kötöttem be erre a tápra, csak az elejét, de ugyanúgy működik, mint ahogy a leírásban lenne. Annyi szívás volt még, hogy a szalag vágás miatt a rendes L csatlakozók nem passzoltak a szalag méretéhez, ezért forrasztanom kellett, ez kicsit megdobta a szerelési időt. A ledszalag vezérlése a kéket a zölddel felcseréli, ezért nem RGB hanem RBG eszközként kellett beállítanom a programban, de erre is kitért a leírás, más eltérés meg nem volt. Nagyon jó handmade cucc
-
drogery
tag
válasz
AcCEsS #28574 üzenetére
ha a pi-n nem lesz mas ami hasznalja a (asszem) pwm pineket (pl egy dac), akkor csak 2 dolog kell:
tap: [link]
szalag: [link]a tapot a szalaghoz kell meretezni, eloszor azt kell kitalalnod, h hany meter kell es milyen suru ledeket szeretnel.
nekem 48" tv-hez 4meter + par centi kellett. 30/m ledet vettem es 12A tapot.
-
golya87
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest