- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ger1895
csendes tag
válasz
Feralheart #20465 üzenetére
Én egy régi alaplapi chipset hűtőt vágtam méretre és saját keszítésű házban van. Alapjárat 48-50° most hogy sokat másolok este 60°. Viszont borda nélkül már láttam 80°-osnak is
-
azbest
félisten
válasz
Melyikre? Az első és második generációra inkább csak optikai tuning. Csak nagyon speciális esetben van valódi haszna.
A hírek szerint viszont a 3. generáció már meg tud izzadni, ha terhelik. Ott úgy tűnik van értelme. (mások beszámolója alapján). -
Headless
őstag
válasz
Hát én régi alaplapi hűtőbordát raktam fel rá, amióta 1100-on járatom overvoltage=6-al. HEVC szoftveres dekódolás alatt is max 60 °C (100% mind a 4 mag) idle 40 °C.
De szeribten egy 900-as alap frekin nem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest