- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
doberman #18474 üzenetére
tvamos, doberman, Celtis Köszönet
Ha lesz szabad egy órám neki ülök, csak általában mindig rohanok és félbe marad, így fél eredményeim vannakblackrulz Nekem megy otthona hyperion, igaz én csak azokat a filmeket "világítom ki" amit a Pi játszik le. Másra mondjuk nincs is szükségem, mert vagy onnan nézünk filmet, vagy sehonnan
totron Szerintem sokan, sokfélére használjuk. Nálam pl készül egy "okosház" projet, illetve egy háromnegyed kész fűtés vezérlő, ami béta üzemben már működik néha
-
válasz
doberman #18474 üzenetére
tvamos, doberman, Celtis Köszönet
Ha lesz szabad egy órám neki ülök, csak általában mindig rohanok és félbe marad, így fél eredményeim vannakblackrulz Nekem megy otthona hyperion, igaz én csak azokat a filmeket "világítom ki" amit a Pi játszik le. Másra mondjuk nincs is szükségem, mert vagy onnan nézünk filmet, vagy sehonnan
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged