- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Tvheadend megint. (Emlékeztetőül, egy idő után szaggat, szétesik a kép, kihagy a hang, végül teljesen lefagy)
Az OSMC nem segít. Ugyan ki nem próbáltam, de ugyanerről a Tvheadend hibáról olvastam OSMC-s fórumon.Rengeteg küzdés után megtaláltam az okát is. Streamelés közben az EPG adatok frissítése valamit kiakaszt.
Ha a konfigban az "EPG adatok frissítése lejátszás alatt" pipát kiveszem, akkor stabil a rendszer.. -
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Azt nem ismerem. Viszont kaptam egy tippet VDR addonra Tvheadend helyett. Azt fogom kipróbálni, illetve megpróbálok kölcsönkérni egy másik pi-t megy egy erősebb tápot.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ez esetleg SW hiba, akkor hogy túróba csak nálam ennyire gáz. Mert az Openelec hivatalos fórumán van olyan topic, hogy OE5.0-ban bizonytalan a streaming, de csak pár ember panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest