- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Mickey73 #11977 üzenetére
En itt vettem: http://www.raspberrypi.com/license-keys/
Este fizettem, masnap reggel mar megvoltak a kodok. -
ulaci78
csendes tag
válasz
Liszenszeket legolcsóbban és leggyorsabban a gyártói online store-ban tudsz vásárolni.
Először a rpibolt-nál vettem, 1 hét eltelt mire megkaptam. Az online store-ban kártyás fizetés után kb fél óra múlva megjöttek a kódok, és összesen kb 1000ft-tal olcsóbb volt a két licensz. -
azbest
félisten
válasz
Én egyenesen a forrástól, az alapítvány webshopjából: http://www.raspberrypi.com/. Kb 1 nap az átfutása ideje, mire emailben kiküldik a kódot. 3.60 GBP, ami 1.588 forintomba került paypal általi konverzióval.
De a magyar webshopoknál is láttam már, pl egy ezressel drágábban:
rpibolt [link], bár némi képzavarban szenvednek, mert a h264 encode és a cec alapból engedélyezett. 2 690 Ft a két licensz náluk. Gondolom adnak magyar számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest