- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Mickey73 #11977 üzenetére
En itt vettem: http://www.raspberrypi.com/license-keys/
Este fizettem, masnap reggel mar megvoltak a kodok. -
ulaci78
csendes tag
válasz
Liszenszeket legolcsóbban és leggyorsabban a gyártói online store-ban tudsz vásárolni.
Először a rpibolt-nál vettem, 1 hét eltelt mire megkaptam. Az online store-ban kártyás fizetés után kb fél óra múlva megjöttek a kódok, és összesen kb 1000ft-tal olcsóbb volt a két licensz. -
azbest
félisten
válasz
Én egyenesen a forrástól, az alapítvány webshopjából: http://www.raspberrypi.com/. Kb 1 nap az átfutása ideje, mire emailben kiküldik a kódot. 3.60 GBP, ami 1.588 forintomba került paypal általi konverzióval.
De a magyar webshopoknál is láttam már, pl egy ezressel drágábban:
rpibolt [link], bár némi képzavarban szenvednek, mert a h264 encode és a cec alapból engedélyezett. 2 690 Ft a két licensz náluk. Gondolom adnak magyar számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest