- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #10233 üzenetére
Feladom. A jelek szerint a szükséges agyterületem megsérült. Nem találom a Raspbmc-ben a TVheadend kiszolgálójának a telepítési lehetőségét. Végignéztem az összes menüt, nem nem lelem.
Megtenné valaki, hogy egy valóban értelmi fogyatékosnak szánt felvilágosítás szintjén leírja, hogy hogyan kell feltenni/engedélyezni, illetve mit kell még tennem, hogy menjen a tévénézés/felvétel? A kliens elvben megvan, engedélyeztem.
Köszönettel: MaCS
-
wassermann
Topikgazda
válasz
MaCS_70 #10233 üzenetére
Ha sikerul, atom stabil! Most nincs a kozelemben pi, de megprobalok fejbol segiteni: Raspbmc ,programok,raspi settings, system config alatt kell engedélyezni a szervert. itt asszem a port szamat is mutatja,igy azonos balozaton levo gep bongeszojebol is meg tudod nezni megy-e a tv szerver: cimsorba ird be a ``piipcime:port`` itt meg kell jelennie egy kezelo feluletnek, ami a tv-szerverhez tartozik
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged