Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nem lesz idén iPhone 18
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
Proci85
üzenetére
A radar és az ultrahangos mérés csak nagyon távolról hasonlítanak egymásra - az első az rádióhullámok verődését figyeli, a második a hanghullámokét - így totál más hardver kell hozzá
Ilyenről még nem hallottam hogy bármiféle halláskárosodást okozhatna, az utlrahangos mérésnél nagyon kis intenzitású hullámokkal dolgozik a fej. Max annyi képzelhető el, hogy vaksötétben valakit zavarhat ha jó a füle és hall némi felharmonikus ciccegést - én pl egy tolató"radar" (ami ugye ultrahang a gyakorlatban) készletet próbálgattam és azt hallottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- GL.iNet OFF topik
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann