- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otapi
tag
válasz
lord.lakli #3395 üzenetére
Sziasztok!
December elejére várom a Rasbpi-met, addig tervezgetem a kütyüt meg beszerzem hozzá a cuccokat. Raspbmc-t tervezek rajta futtatni egy USB-IDE átalakítóval csatlakoztatott HDD-vel.
Volna-e valami közkeletű megoldás arra, hogy használaton kívűl ne pörögjön a HDD? Egyelőre ott tartok, hogy a Raspberry menne állandóan, és a HDD tápját egy relén keresztül adom, amit a Raspberry irányít az egyik GPIO kimenetén. Attól függően hogy éppen fut-e az xbmc vagy nem.A sima tápkapcsolót, ami kikapcsol mindent, elvetettem mert ahogy néztem az xbmc-ből ki kellene lépni kikapcsolás előtt, de ez a lépés néha kimaradna ha volna egy kapcsoló gomb a külső házon, így veszélyes
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- AMD-A10 számítógép
- 3 gen i7 es Hp Elite 8300 CMT pc 3770/12 gb DDR3
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest