- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
ludarazs #31566 üzenetére
Akkor a nemrég említett plex szerver lenne a jó választás.
Regisztrálsz egy plex fiókot. Telepíted a szervert. Itt egy WEB-es felületen beállítgatsz mindent (hol vannak a képek, videók, stb...). Ezekután a plex kliens (ami lehet akár egy böngésző is) az adott fiókkal bejelentkezve eléred a médiatárat.
Majd lehet készítek egy leírást, de most éppen behalt az egyik merevlemezem, mentem ami menthető. Munka is van dögivel, angolul tanulok, ... nem sok szabadidőm van mostanság, plusz lehet nem is én vagyok a legjobb ember ennek a megírására.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest