- Mobil flották
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
hosszas várakozás után végre megjött a raspberry-m!
Pár kérdés (bár lehet hogy volt már róla itt korábban szó):
a tv-re rca-n keresztül kötöm de a képet szétnyújtja és a színek se annyira jók! config.txt -m nincs
whezzy rendszer!Duál boot van még openelecem aminek a menüjébe betudtam állítgatni a képet!
milyen alkalmazás segítségével tudom irányítani androidos telefon segítségével? esetleg laptopról irányítani valamivel?
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/kabel_csatlakozo_adapter/adapter/mini_usb_wifi_150mbps_wireless_halozati_adapter_14_1631892989.html
http://szamitastechnika.vatera.hu/halozati_eszkoz/switch_hub/7_portos_aktiv_2_0_usb_hub_halozati_adapterrel_1633317941.html
ezt a két eszközt gondoltam megvenni hozzá, bár nem tudom hogy működni fog-e vele! Az elinux.org-on a támogatott eszközök listájában ugyan nem találtam meg, de hátha valaki ilyet vett hozzá, vagy esetleg tud valami infoval szolgálni! vagy ebay-es elfogadható áron melyik hubot és wifi adaptert érdemes megvenni hozzá?
mindegyik usb hubnál megkell csinálni hogy ne tápláljon vissza raspberrynek áramot?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB M.2. NVMe SSD!
- Asztali PC eladó
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
whezzy rendszer!
wassermann