Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Netfone
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Most már késő.

Első körben úgy néz ki, így is egy öregebb PC lesz beállítva. Az Rpi egy oldalág, kiváncsi vagyok mennyire életképes, és ha igen, akkor hurrá. Amikor az árakat számolgattam, én naívan úgy gondoltam, hogy a 35 fontos (még csak nem is 35 dolláros) árhoz nem jön áfa. Ahogy a többi termékhez sem. Így viszont a sallangokkal 25e Ft-s ár hirtelen 34e Ft-s lett, és ez már azért annyira nem hangzik jól.

Bevallom én is beleestem abba a hibába, hogy elcsábított a roppant alacsonynak hangzó ár, és úgy gondoltam, hogy ArmPC-nek is bevállhat, a sima PC-hez képest klasszisokkal olcsóbban. Viszont egyre inkább úgy látom, hogy annyira nagyon nem olcsó, ellenben abból amit írsz, azt szűröm le, hogy a használhatósága is erősen korlátozott e téren. Ha meg egy erősebb Arm-os bázist nézek (mint a Hackberry A10 vagy a PandaBoard), akkor meg egyenesen ott tartok, hogy már egy olcsóbb Barebone PC-t ki lehet hozni belőle... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Wars rajongók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann