Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- 1 VII Japán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Most már késő.

Első körben úgy néz ki, így is egy öregebb PC lesz beállítva. Az Rpi egy oldalág, kiváncsi vagyok mennyire életképes, és ha igen, akkor hurrá. Amikor az árakat számolgattam, én naívan úgy gondoltam, hogy a 35 fontos (még csak nem is 35 dolláros) árhoz nem jön áfa. Ahogy a többi termékhez sem. Így viszont a sallangokkal 25e Ft-s ár hirtelen 34e Ft-s lett, és ez már azért annyira nem hangzik jól.

Bevallom én is beleestem abba a hibába, hogy elcsábított a roppant alacsonynak hangzó ár, és úgy gondoltam, hogy ArmPC-nek is bevállhat, a sima PC-hez képest klasszisokkal olcsóbban. Viszont egyre inkább úgy látom, hogy annyira nagyon nem olcsó, ellenben abból amit írsz, azt szűröm le, hogy a használhatósága is erősen korlátozott e téren. Ha meg egy erősebb Arm-os bázist nézek (mint a Hackberry A10 vagy a PandaBoard), akkor meg egyenesen ott tartok, hogy már egy olcsóbb Barebone PC-t ki lehet hozni belőle... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann