Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3LLyF!sH
tag
válasz
üzenetére
X370 Taichi. Két 2TB-os hdd-t kötnék RAID 1-be. Driver telepítéskor inicializálja az installert, majd kiírja, hogy a rendszer NVME tárolón van, és ha felmenne a driver nem lenne bootolható a rendszer többé(?!). Ezek után kilép. Hozzá kell tegyem, hogy perpill nem a legfrissebb UEFI van a deszkán, ezt csak holnap tudom orvosolni
-
J3LLyF!sH
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm! Azért döntöttem a wines megoldás mellett, mert nem volt más opcióm.
A rendszer NVME SSD-van és egyszerűen nem engedte felrakni az alaplapi RAID controller driverét.
Szóval csak ez az opcióm volt. Ezért is kérdeztem, hogy gáz-e ez így. De akkor annyira azért nem vészes a helyzet, mint gondoltam 
-
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok! Mi a különbség aközött, ha UEFIn keresztül hozok létre RAID 1 partíciót, illetve ha mindezt Windows alatt oldom meg? Perpill windowson keresztül van, de ugye ehhez UEFIben AHCIn kellett hagyni a vinyókat, mert RAID módban nem látta a Win. Van valami egetrengető különbség a két megoldás között? Mert szívesen nekiugrom újra a dolognak, ha kell, csak hát nem tudom, hogy kell-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Haditechnika, harcászat
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Eladó egy Pixel 7a
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A rendszer NVME SSD-van és egyszerűen nem engedte felrakni az alaplapi RAID controller driverét.
Szóval csak ez az opcióm volt. Ezért is kérdeztem, hogy gáz-e ez így. De akkor annyira azért nem vészes a helyzet, mint gondoltam