Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
3ware 9500s raidvezérlővel (sima pci slotban van) vinyóról max 60 mega/seccel megy olvasás. (sima 1 db vinyó, szóval bőven gyorsabbnak kéne lennie)
mi lehet a gond?
-
WiZARD
veterán
raid5 - hw raid kérdéseim lennének, remélem van itt vki aki tud segíteni.
egy 3ware 9500s controllerre akarok raid5 tömbö(ke)t csinálni. 1.5 vagy 2 terás vinyókkal, viszont sajnos nincs pénz, arra hogy most megvegyem az összes vinyót, folyamatosan szeretném bővíteni idővel, ha lehetséges. szóval létező raid5 tömb méretét plusz vinyóval, utólag lehet növelni? vagy újra kell alkotni nulláról a tömböt (és addig vhova nyilván ki kéne menteni a cuccokat)
wd green vinyókat akarok, vajon az advanced formatos EARS széria megy ezzel a vezérlővel? vagy vezérlőnek ez tök8, csak oprendszernek kell tudnia?
-
WiZARD
veterán
no lecseréltem a 2 db 160as raptoromat 2 db 300as velociraptorra
elég baráti, és halkabb is lett
HD tach - régi raid0 vs új raid0(a 2 régi vinyó eladó, egyben 30k)
-
WiZARD
veterán
3 vinyós raid0-ám van, 128k strip size-zal (ez nagyon gáz? kezdő raidesként raktam össze, ez volt a default)
hdtach progival méregettem, egy darabig nagyon nem stimmelt a dolog. 2 vinyós raid0 tökéletes volt, de a 3. vinyó berakásával nem gyorsult jelentősen a dolog.
így nézett ki 3 vinyóval.ma jöttem rá, hogy mi volt a "hiba" oka.
intel matrix storage progiban lehet állítani, hogy a "volume write-back cache" bekapcsolva legyen vagy sem. alapból ki van kapcsolva.
bekapcsolva már a következő a helyzet:
piros a 3 vinyó raid0, kék a 2 vinyó raid0
azt, hogy a burst speed mitől lett ekkora, azt nem teljesen értem, de hdtune, és everest alatt is hasonló...2 db 160as WD vinyó, meg egy 250es hitachi (ebből 90 giga elveszett, nem tudom elő lehetne-e szedni, nem is néztem, nem hiányzik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Metal topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- OLED TV topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Opel topik
- Disney+
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB PM9F1 M.2 NVME Gen4 x4 SSD! 7000 MB/s 5200 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest