- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetleg szerválj egy kis 64es SSD-t rendszernek
azt már 15 körül kapni és szárnyakat ad egy rendszernek40GB belefér egy full rendszer.
nekem most programokkal mindennel 42GB
Mondjuk a dokumentum/pictures/music/videos át van linkelve a RAID tömbömre így nem az SSD-n foglalják a helyet -
Badman 4ever
őstag
Tudtam, hogy népszerű a HD502HJ, de hogy ennyire? A boltban ahova mentem a sajátom párjáért ott is mondta az ember, hogy 2 hét a rendelési idő, mert iszonyatosan gyorsan leszívják a raktárkészleteket ebből a típusból, a másik boltban pedig volt összesen egy darab, amit sikerült elhoznom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az nem 2, hanem 3 db elég gyors 500GB-os HDD volt.
Annyi volt csak a trükk, hogy nem 1.5 TB méretűre csináltam a RAID0 kötetet, hanem csak 60GB-ra.
Emiatt csak a tányérok elejét használják a vinyók, ahol a leggyorsabbak (fizikai adottságok miatt).
De, ahogy most láthatod átváltottam majd' 2 éve SSD-re mert szépen mutat a 400 MB/sec, de annyival nem gyorsult a rendszer tőle (és a gép is zajosabb volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest