- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
HUfantom #6519 üzenetére
Köszi a választ!
"Mint ahogy a tesztben is írják ez amolyan humbug intel módra"
Hát, amiket olvastam, azokban nagyon dicsérték. (Hwsw, de a TC tesztje sem húzta le; a grafikonok magukért beszélnek, csak annyit jegyzett meg a cikkíró a végén, hogy sokan lehetnek, akik maguk döntik el, hogy mi kerüljön az SSD-re.)
És én is meg tudom erősíteni, hogy tényleg jó. Meg aztán nekem nem telik nagy SSD-re, és nem akarom állandóan cserélgetni a programjaimat."IMHO mivel itt a gamereknek a célja a sebesség abba pedig nem fér bele titkosítás..."
Nade ide csak gamerek járnak?
"Bár ez érdekes ha az adatok titkossága a cél akkor minek az egész"
Azért, hogy gyors legyen, mi másért?
Ha viszont a sebesség kell akkor meg a szoftveres titkosítás derékba töri az egészet
Már a régebbi gépemen is elég szép sebességen ment, az új viszont a maga hardveres AES-gyorsításával egészen elképesztő sebességet produkál a TrueCrypt benchmark-ja szerint. Gyakorlatilag "transzparens" (vagyis észrevehetetlen: lassulás nélküli) lehet az egész, ahogyan a TC doksijában említették.
Kipróbálok majd egy sebességtesztet előtte, utána, aztán meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest