Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Asus CS-B-s alaplap raid vezérlőjéről van valami tapasztalatotok? Kis házi szervert (Windows szerver) használok NAS-nak, amiben jelenleg egy wd red-es vinyó gyűjti az adatokat. Viszont szeretném, ha erről lenne egy folyamatos másolat, egy tükör, ha meghalna a red.
De ha azt mondjátok inkább csináljam szoftveresen és ez nem befolyásolja drasztikusan a sebességet, akkor nekem az is megfelel.
Ráadásul olyan sok adat van, hogy egészében nem is tudom kimenteni, szóval a forrás hdd adatai számomra fontosak, hogy megmaradjanak.(Teljes külső backuphoz jövőben majd Seagate Archive-ot tervezek venni)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul olyan sok adat van, hogy egészében nem is tudom kimenteni, szóval a forrás hdd adatai számomra fontosak, hogy megmaradjanak.