- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energy4ever
üzenetére
Csakhogy tisztába legyünk a dolgokkal mert én sem értettem.
Tükrözve Raid1 rendszermeghajtót tudsz csinálni. Lemezkezelőben tükör hozzáadása. Ez ok, ez esetben mindkét SSD tartalma ugyan az lesz, olvasási sebesség gyorsul, írási kb ugyan az vagy kicsivel kevesebb. Tárhely pedig az egyik ssd mérete lesz.
Csíkozva ami raid0 azt működő rendszer alatt nem tudsz, raid vezérlők tudják (nekem a davicontrolos félszoftveres felkínálja raid0-ra a másolást a biosából) Ennél kb 2x olvasás és írás lesz az eredmény, tárhely összeadódik.
Hozzáteszem a raid0-nak csak akkor van értelme ha ki is tudod használni, mert nagyon szépen mutat 800-900mb/s olvasás de gyakorlati haszna ritkán van. Én csináltam ssd-vel raid0-át, és semmivel nem éreztem hogy gyorsabb lenne (átlalános használat és játékos során sem. Ha viszont van olyan munkád amihez kellhet (pl: videófileok tömörítése) vagy van más tárolód ami felé tudnál ekkora sávszéllel másolni akkor van értelme. Raid1-nek meg ugye hardverhiba ellen van értelme, de az se csodaszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest