Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Remelem jo topikba irok, ha megsem akkor elnezest es kerlek iranyitsatok at a megfelelobe.
Szuksegem lenne meg nehany sata csatlakozora az alaplapon levokon kivul. A kovetkezo oldalon (nem reklamnak szanom) vezerlokartyak talaltam is nehanyat, amik voszont meglepoen olcsok. Eddig legalabbis ezekhez kepst csak kb dupla aron lattam hasonloakat.
(Eddig talakoztam BestConn(ect), Best Connectivity es Best Conention elnevezessel is, ezek csak elirasok vagy 3 kulon markarol beszelunk?)A kerdesem az lenne, hogy menyire megbizhatoak ezek a kartyak?
Eredetileg egy 2 sata csatlakozosra gondoltam, de a 4 csatlakozos is ugyanannyiba kerul (igaz utobbi sima PCI foglalatba kerul). Ha jol tudom a PCI/PCIe miatt a sebessege elmarad az alaplapi sata csatlakozotol, bar en a hazon levo, es nagyon ritkan hasznalt sata/esata csatlakozot ill. egy dvd irot kotnek ra, igy azzal nem lenne gond.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest