- Magisk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Remelem jo topikba irok, ha megsem akkor elnezest es kerlek iranyitsatok at a megfelelobe.
Szuksegem lenne meg nehany sata csatlakozora az alaplapon levokon kivul. A kovetkezo oldalon (nem reklamnak szanom) vezerlokartyak talaltam is nehanyat, amik voszont meglepoen olcsok. Eddig legalabbis ezekhez kepst csak kb dupla aron lattam hasonloakat.
(Eddig talakoztam BestConn(ect), Best Connectivity es Best Conention elnevezessel is, ezek csak elirasok vagy 3 kulon markarol beszelunk?)A kerdesem az lenne, hogy menyire megbizhatoak ezek a kartyak?
Eredetileg egy 2 sata csatlakozosra gondoltam, de a 4 csatlakozos is ugyanannyiba kerul (igaz utobbi sima PCI foglalatba kerul). Ha jol tudom a PCI/PCIe miatt a sebessege elmarad az alaplapi sata csatlakozotol, bar en a hazon levo, es nagyon ritkan hasznalt sata/esata csatlakozot ill. egy dvd irot kotnek ra, igy azzal nem lenne gond.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NIOH 3
- Magisk
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest