- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
ticzi01
üzenetére
A második kérdésedre nem tudom a választ, de az első sem olyan könnyű eset.
Az, hogy felteszed rá a drivert nem garantálja, hogy a lemezvezérlő cserét túlélje az op.W7 esetén úgy néz ki, hogy a működő op. alatt elkezdesz egy frissítést/javítást futtatni a w7 cd-ről, melyet az op. alól indítasz el. Majd amikor az újraindulásos részhez érsz, és éppen újraindul, na akkor kikapcsolod a gépet és átállítasz mindent amit szeretnél. (Akár alaplapot, procit, bármit cserélhetsz.) Majd visszakapcsolod a gépet és a telepítés folytatódik tovább. Amint véget ér, a rendszeredet sikeresen átköltöztetted.
Xp esetén tapasztalatom nincs, így ott csak a derengő infók alapján tudom elmondani. Ott elméletben átállítasz mindent amit csak szeretnél, majd beteszed az xp. cd-t és arról bootolsz. Ezek után a javítás/frissítés részt megkeresed és lefuttatod.
A javítás/frissítés menüpontot ugye nem ezen a néven találod, csak nem jut eszembe a saját neve, de ez alatt azt értem amikor a telepítés ugyan úgy lefut mintha telepítene egy új wint, de csak a meglévő rendszerfájljait cserélgeti ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest