- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Nem kötözködésképpen, de...nem értem, mit értesz sima lemez alatt...alaplemezt/alapvető lemezt? mert alaplemez/alapvető lemez partícióját Windowsban sehogy sem lehet kiterjeszteni (alaplemezen/alapvető lemezen csak elsődleges partíciókat, és kiterjesztett/logikai partíciókat lehet létrehozni), csak törölni és létrehozni, tehát az első állításod biztosan nem igaz, mert dehogynem működne, erre találták ki a Partition Magicet, az sztem bele tud nyúlni a partíciós táblába
de itt most dinamikus kötetekről van szó, tehát itt van több extra lehetőség (a soft RAID0 és RAID1en kívül), pl. az átnyúló kötetre és a kötet kiterjesztésére
kezd zavarossá válni a dolog számomra, de amit leírtam, az lehet, hogy működne

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest