- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Sajna nincs időm a topicot átnyálazni, csak beleolvastam, sorry a láma kérdésekért!
Van egy Gigabyte P35C-DS3R lapom, alaplapi Raid vez.-vel, és 2db Hitachi P7K500-as 500GB-os HDD-m, alapbol XP tennék fel, de vista is mehet helyette, ha van értelme.. Raid0 -t szeretnék csinálni, de nem tudom h jó ötlet-e. (A fontos adatok természetesen külön helyre le vannak mentve, egy külsőre, és ide is vissza fogom másolni..)Kérdéseim:
1. Ezt a két amugy is elég gyors vinyót érdemes-e a p35c-ds3r-en lévő alaplapi raid vezérlővel stripre fogni a gyorsabb működés érdekében? (Jól tudom, h raid 0+1 csak 4 hdd-vel lehet csinálni ugye?)
2. NCQ-ról olvastam h szerverekben van csak haszna, otthoni felh. számára jobb\gyorsabb ha kikapcsolva marad. Ez raid esetén is igaz?
3. Tudom, h fontosakat nem szabad csak itt tárolni, de maga a raid0 mennyire biztonságos egyáltalán?
4. XP -t használok, de lassan vistán gondolkodom, és nem tudom, van-e olyan tulajdonsága a Vistanak raid tekintetében, amiben többet tud?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Parkside szerszám kibeszélő
- Macrodroid
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest