- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasztok
épp szenvedek raid0 összehozásával.... egy gigabyte 955x pro laprol lenne szo és 2 db jol müködö 250-es samsungrol. na most elkezdtem windowst telepiteni és amikor elkezdi kéri, hogy nyomjak f6-ot a más gyártotol megadott raid illesztöprogram telepitéséhez. ez megy floppirol frankon és utánna szépen másolgatja a cd-röl a saját ki fájljait és a végén kéri, hogy adjam meg neki az illesztöprogram filejait. ezt már nem a floppirol probálja lekaparni, hanem a cd-röl (ami igazán dvd, de ez nem fontos). elökaptam egy ujrairhato dvd-t és bemásoltam a raid illesztöprogram filejait a dvd-n ide: MNPE\SYSTEM32\DRIVERS és ide ERDC\SYSTEM32\DRIVERS mert gondoltam ezek a driver mappák tartalmazzák a többi filet és akkor majd innen kilesheti a windows, de nem teszi sé folyton folyton kéri az illesztöprogram filejait. már nagyon zavarodott vagyok sé nem tudom mit kellene tennem. melyik mappába másoljam az illesztöprogram filejait? aki ért hozzá kérem segitsen! még ma meg szeretném oldani ezt a szutykot
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest