- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Ősember #1150 üzenetére
Nálam is valami hasonló probléma van. Szintén a RAID0-lal próbálkozom, és nálam felmegy az F6 driver, sikeres a fájlmásolás, végigmegy a grafikus telepítő is, de első induláskor ''IRQL NOT LESS OR EQUAL'' kék képernyővel megáll. (Ez nem a ''szokásos'', IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL és memóriacímes kékképernyő)
Tuti, hogy a RAID-hez kapcsolódik a probléma, mert ha szétbontom a 2 vinyót, akkor ugyanazon F6 floppy SATA driverével simán települ a rendszer.
(És még egy dolog: ahol lefagy az XP, még kb. 1 perc van hátra az asztalig. Vagyis 12 percig tartana összesen egy XP telepítés, ami azért nem olyan rossz idő.) -
Fori23
őstag
válasz
Ősember #1155 üzenetére
Igen, valójában nem tudja beolvasni az F6 drivert, már nekem is volt szerencsém hozzá.
Én nemrég szedtem szét a RAID0-t /2xWD160/, ami néha nagyon kellemes volt, de sokszor nem hozta azt az óriási pluszt, amit elvárna tőle az ember. Kicsit visszaolvasol, pont ezt taglalták, akik jobban vágják ezt. Szerintem, otthoni használatban, ha okosan konfigolod /lapozófájl, partíciók/, nem sokat veszítesz, RAID0 nélkül -
karib
addikt
válasz
Ősember #1151 üzenetére
Nem sokat fogsz nyerni vele (vagy kereken semennyit), ellenben sok kockázatot a nyakadba vaszel a RAID0-val. Olvass vissza pár oldalt ebben a témában.
Szerintem ne szenvedj vele, nem éri meg.
F6-ra be be kellene vegye a drivert - lehet, hogy tényleg a szuperhekkelt Win telepító kavar be... -
Fori23
őstag
válasz
Ősember #1153 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy az így összeintegrált XP-ben pár ''különleges'' driver nincs benne /ICH7R AHCI-RAID stb/, és ha az automatikus telepítésnél -pl. az nLite-tal készítettnél is- az van bejelölve, hogy az OEM drivereket töltse be, akkor nem fog bevenni az F6-ról semmit. De hátha nem ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest