Hirdetés
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem vagyok egy nagy WD-s, de a PURPLE-nál azt olvastam, hogy videostream tárolásra van kihegyezve. Ez ugye a biztonsági kamerákról érkező datafeed végeláthatatlan írási ciklusok néha 1-1 törlés. De az adatlapon is írják, hogy Write priority, vagyis az írás előnyben. Ezt lehet még Backupra használni jó eséllyel azt is csak írni fogod, ha meg egyszer mégis olvasni kell akkor csak az a fő, hogy tudja nem számít a sebesség.
A RED meg NAS használat, ott nincs írás olvasás priorizáslás, ott a válaszidő szent és sérthetetlen. Ez azért van, mert ha túl nagy a válaszidő a RAID kártya azt mondja szar a disk és szétesik a tömb. Az ügyfél meg üvölt, hogy hova lettek az adatok. Az adott válaszidőhöz kell a lehető legjobb sebességet kitaposni írás olvasásból egyaránt.
Szerintem ebből látszik a két merevlemeznek merően eltérő a felhasználási területe.
Szoftveres raid azért néz ki másképp, mert ott operációs szinten indul el két írási szál és ott a válaszidő nem ennyire fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest