Aktív témák
-
Barney™
aktív tag
Szerintem ez [itt] is elfért volna..
A raid 1 meg alapból lassú, ha gyorsaságra vágysz használj raid 0-át -
dragon`
csendes tag
Üdv!
Végigolvastam az összes elérhető anyagot amit csak találtam, de nem sikerült megoldást találni a következő problémára:
Hardware: Gigabyte EP45-DS3R, 3x wd 250 gb raid edition 3, kettő mirror és egy non-raid.
Win7 van feltelepítve, telepítésnél usbről felhasználtam a raid drivert. Indulásnál és a raid vezérlőnél azt írja, hogy a kötet normál állapotú. Minden működik királyul. Nemrég egy egyszerű kis magáncélú teszt(mértem egy nagyobb project fordítási idejét raiden és nem raiden) alkalmával rájöttem, hogy a raidem nem úgy funkcionál ahogy kellene. Pontosabb mérés után kiderült, hogy a non-raid merevlemezem átlag 93 MB/s olvasási sebességet ér el, a raid 1 ezzel szemben 70-et. A mérő szoftverben szándékosan a legnagyobbra állítottam a teszt fájlok méretét, hogy a raid 1 előnye jöjjön ki. Akárhogy nézem, ez nem frankó.
Pár dolog amit megtettem:
-ellnőríztem a raid vezérőnél biosban minden ok
-windowsban az intel matrix storage managernél is minden ok
-kerestem frissebb drivert, de nincs win7 64bithez, csak vistahoz, az meg nem akar felmászni ([link])Bármilyen ötletet szívesen várok!
Üdv,
dragon`
Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest