Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
Predator... #202 üzenetére
beugro nincs. ha akarsz vinni gepet (megmutatni, vagy hogy ott barkacsoljatok meg), akkor vigyel.
egyebkent majil az infokukacradikalmodponthu-ra -
LukE
veterán
válasz
Predator... #200 üzenetére
-
LukE
veterán
válasz
ModderGuy #181 üzenetére
monggyuk ha olvasnal is? #172, egyik link Bővebben: link...
-
LukE
veterán
konkretan a gondom az, hogy a gyengebb kepekbol is ki lehetne hozni valamivel tobbet 1 kis utomunkaval. Es ha lekicsinyitened ~1000-1200pixel szelesre, akkor a teljes kep latszana a legtobb ember monitoran.
(az utolso mondattal az az ekkora tavolsag kb 30km. Annyit akartam mondani, hogy csak fikazok, nem voltam a klubbon, en sem keszitettem jobb kepeket.)
-
LukE
veterán
a HP-nak volt 1 szar sorozata digi gepekbol, lehet, hogy a tied is azok kozul valo? Szerencsere egesz konnyen felismerhetoek: ''HP'' felirat van rajta.
forditas: ha szutyok a kep, legalabb ne akkora felbontasba rakd fel, hogy elo ember monitorara nem fer ki. Ize, ez epito jellegu kritika akart lenni....
(nem, nincsenek jobb kepeim, nincs olyan fenykepezom, amivel ekkora tavolsagbol tudnek fotozni)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
felkerült a ''hivatalos'' beszámoló is:Bővebben: link
-
LukE
veterán
Aki megy, akkor a holnapi program:
(csak mert tobben irtak erdekes terveket, megkerdeztem a szervezot)
''...modd3r fog elvileg egy oldallapot beragasztani, zero pedig fényeket hoz majd...''
...
''Fontos: crow-modd3r (kovács krisztián), és Zero egyeztetett velem, az ő programjuk menni fog, másról nem tudok, sem oldallap kivágás, sem
lanparty, nem lesz.''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest