Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
Predator...
üzenetére
beugro nincs. ha akarsz vinni gepet (megmutatni, vagy hogy ott barkacsoljatok meg), akkor vigyel.
egyebkent majil az infokukacradikalmodponthu-ra -
LukE
veterán
válasz
Predator...
üzenetére
-
LukE
veterán
válasz
ModderGuy
üzenetére
monggyuk ha olvasnal is? #172, egyik link Bővebben: link...
-
LukE
veterán
konkretan a gondom az, hogy a gyengebb kepekbol is ki lehetne hozni valamivel tobbet 1 kis utomunkaval. Es ha lekicsinyitened ~1000-1200pixel szelesre, akkor a teljes kep latszana a legtobb ember monitoran.
(az utolso mondattal az az ekkora tavolsag kb 30km. Annyit akartam mondani, hogy csak fikazok, nem voltam a klubbon, en sem keszitettem jobb kepeket.
) -
LukE
veterán
a HP-nak volt 1 szar sorozata digi gepekbol, lehet, hogy a tied is azok kozul valo? Szerencsere egesz konnyen felismerhetoek: ''HP'' felirat van rajta.
forditas: ha szutyok a kep, legalabb ne akkora felbontasba rakd fel, hogy elo ember monitorara nem fer ki. Ize, ez epito jellegu kritika akart lenni....
(nem, nincsenek jobb kepeim, nincs olyan fenykepezom, amivel ekkora tavolsagbol tudnek fotozni
)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
felkerült a ''hivatalos'' beszámoló is:Bővebben: link
-
LukE
veterán
Aki megy, akkor a holnapi program:
(csak mert tobben irtak erdekes terveket, megkerdeztem a szervezot)
''...modd3r fog elvileg egy oldallapot beragasztani, zero pedig fényeket hoz majd...''
...
''Fontos: crow-modd3r (kovács krisztián), és Zero egyeztetett velem, az ő programjuk menni fog, másról nem tudok, sem oldallap kivágás, sem
lanparty, nem lesz.''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)